Evo ,ja ću ti dati prijedlog ,ali i osobno iskustvo u pronalasku takovoga traktora .Svojevremeno sam baš tu na forumu 1tražio neku sugestiju i mišljenje drugih u pronalasku baš takovoga tipa traktora . S obzirom da sam iz obiteljskih razloga tražio traktor do cca 2000 eura +-parsto eura ,a koristio sam do tad nazovimo ga obiteljski Td4506 k o kojem sam znao gotovo sve ,radeći s njim takoreći od djetinjstva ,zapravo od negdje moje petnaeste godine . Zbog trenutnog nedostatka sredstava ,izbor je pao ili na IMT 533,539 ili na manji Ursus ili takav Zetor ,ili ne znam što već ne tom rangu .Početna očekivanja su splasnula lani početkom zime ,kad sam pogledao par traktora ,koji ili nisu htjeli lijepo upaliti ,ili su bili masni do bola ili ili u većim segmentima upitno neispravni ili ispravni .Dakle ,umoran od traženja ,jer nemam dovoljno sredstava za kupnju ,lagano posustajem čekajući ne znam ni sam što . Koncem godine ,zove me jedan jako dobar prijatelj s informacijom slijedećega sadržaja :jutros u birtiji slušam razgovor par ljudi na ponudi IMT 533,četrdeset godina star ,cca 4tis radnih sati ,prva ruka,s ručno rađenom manjom prikolicom ,ralicom za snijeg ,navodno u dobrom stanju ,cijena za sve 2tisuće Europljana. Znam ja ,mnogi će se nasmijati na to i odmahnuti glavom .Odem ja te subote ,do čovjeka ,objasnim stanje stvari . Ukratko ,dogovorim iznos od deset tisuća kuna za sve uz objašnjenje vlasnika : ucjenjivali su me mnogi ,znam ,sutra bi ga prodali ,nije važno ali ja sam tražio čovjeka kao Vi ,nekoga ko će mu produžiti život i rad . I ,evo ga kod mene ,neću reći da je besprijekoran jer to nije ,ali je potpuno suh ,pali odlično ,troši malo ,ne dimi i obavio je ove godine sve njegove poslove bez i jednog kvara ,to sam i tražio.Dobio sam puno više Takav je kakav je i s njim sam zadovoljan bez obzira što netko mislio o tome .Čist je i uredan,a da i sutra kihne ,što vjerujem da neće ,meni se je u svim segmentima mojih potreba isplatio .Zato ,strpljivo i bez žurbe ,naći će se već .