• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Schluter

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Jel' to u Soblincu kod one betonare?
Taj već jako dugo stoji tam...

Ak ti ga je žal, kaj ga ne kupiš?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
da to je u soblincu. ne stoji tam dugo. prije njega je bio također jedan schluter 1900 a ovaj je 1200. gazda je malo frik pa to cijeni ko suho zlato. stao pa ga pitao najprije je bubnuo 13 000 euriča onda je kasnije rekao da nije za prodati. to je par kilometara od mene. odlagalište je naslijedio ali traktor nije za otpad nego je tu dosta prometno pa ga gazda stavio da ga proda. inače jako uščuvan traktor i mogao bi dobar biti

e samo me zanima kak su oni inače potrošači? kak stoje s djelovima? imam na ponudi jednog dosta je redioa ali treba mu kompletni remont od mjenjača do motora. i to bi si ja složio ali bojim se uzeti da neču nači djelova za njega pošto su dosta stari a novih djelova nema za kupiti

K

kristijan123

Guest
da valjda soblinec, ne znam kako se mjesto zove, ali poslije popovca, odmah tamo je ulaz za autoput, on jedini još ok izgleda od svega na tom odlagalištu, ima buseva potrganih, auta, mašina...
htio sma prijeći ogradu da slikam kad ono neka dva psa ko medvjedi čekaju tak da rađe nisam..

O

Oldtimer

Guest
Jedan se nedugo pojavil u Međimurju, navodno je motor od TAM-a 110, inače pali od prve, radi mu sve, a što sve može i da li sve radi kako treba trebalo bi vidjeti. Netko je masku prerađivao, ali kada, tko i zašto . . . . . ???
Nego, gdje Schlutter ima neku tablicu o marki, tipu, god.proizvodnje. . . . . . . ???

schlutter.jpg

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
Ja imam schlutera super350 iz 68 motor pali na minusu na zub nikada nije otvaran no nazalost trebalo bi lamelu promjenit i dihtung glave... Traktor ore bolje nego store kojeg isto imam a o brzini i mjenjacu ni da ne pricam.... Traktor je premocan grub i tezak.... Nazalost nema djelova.... Ide sada u prodaju... ! Teska srca

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
razmisli da li ti smisla ima ta prodaja ak je dobar motor kak veliš. Kaj moreš dobiti za njega u ova vremena? Kaj se lamela nemre dat napraviti ako već nema originalne, a i dihtung isto :icon_e_confused:

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
ma nemres nis dobit svi mise to neka no name marka ovo ono...starudija...a kad ono u njihovo vrijeme je bio daleko ispred...a gle nemam bas namjeru ulagat nesto u njega...a opet mi ga zao

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Lamelu dajte prenitat a dihtung se napravi.

Ako trebaš preporuke majstora javi se na privat, imam negdje podatke za majstora i za brtve i za nitanje.

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
Ma imam ja tu majstore u blizini ali mi se neisplati jer taj traktor nist neradi... Samo stoji

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
nisu to tak veliki novci za uložiti, a na kraju ak ga jednom i buš dobro prodal bolje da je sve tip top na njemu. S neispravnom lamelom teško da bu netko htel uzeti jer je to dosta egzotičan traktor tu u ovim krajevima.
Daj stavi neku sliku! Volim te rijetke traktore, kakav je motor na njemu baš Schluter ili MAN ili?

karlo1994

Član
Tu od
10 Lis 2014
Poruka
73
sliku nabacim kad stignem uslikat jer je kod bake 12km od mene....na njemu je org schluter kapi masnog nema..

Najnoviji postovi

Na vrh