• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šećerna repa 2006.-2007.-2008.-2009.-2010.-2011.-2012.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Re: REPA 2007

Ratarko kaže:
alen28 kaže:
Vidim da vam je malo blatno tamo... Ako zapnete ,javite, pa ču vas doči sa rusom izvuči :mrgreen: :lol: 8) :mrgreen:

Može :D , samo povezi prikolicu sa rezervnim djelovima za rusa :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: ;)

ratarko dobre slike,,,ma i RX je bijesan 8)

R

Ratarko

Guest

Rx-i mi izgledaju kao da su pobjegli iz Tarantinovog filma :mrgreen:
Samo još fali da naprijed na tegove nabacim komad neke krpe i malo crvene boje i ljudi bi mislili da sa njim gazim malu djecu kada idu u školu ... uh što imam bolestan um
luckast.gif

Imam sreće sa polovnim strojevima tako da mi RX-i zadaju najmanje brige tijekom godine a izgledaju kao pokretni otpad .
Jedan set filtera i ulje za motor uz naravno gorivo je sve što im dajem već godinama .

Č

Čugi

Guest

Ratarko kaže:
Rx-i mi izgledaju kao da su pobjegli iz Tarantinovog filma :mrgreen:

Obrisan neispravan link.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292

ovako se ulazi u njivu
Obrisan neispravan link.
ropa maus-privatni
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
ovako se izlazi u početku
Obrisan neispravan link.
poslje ide
Obrisan neispravan link.
i ovako
Obrisan neispravan link.
izvukli
Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest

Zvona evo da ti čestitam na slikama .
Ovaj puta su odlično ispale , sve se vidi što je bitno .
Kod mene je uvijek dostatan jedan traktor a tu idu i po tri osmice kada je balavo ... sila je to .

P

Picek

Guest

zvona kaže:
ovo u pozadini je stari sustav za navodnjavanje?

inače vlasnik tih Ropa ih psuje da se non stop kvare :?

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292

Da to je tu još od prije rata imam slike morati ču ih ubaciti

P

Picek

Guest

zvona kaže:
Da to je tu još od prije rata imam slike morati ču ih ubaciti
već si ih ubacivao, mislim na temu od navodnjavanja.
jesu navodnjavali tu repu ili nešto drugo?
kakav je prinos te repe ako su nju navodnjavali..

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327

Ako dobro vidim,to je kod Sokolovca,ali nemogu se nacuditi kako se lose kopcaju traktori,tj.na pogresna mjesta.Zasto tako nisko,cim krenes traktoru se zadnji kraj podze,da se kopca malo vise,vise bi i opterecenja bilo na zadnje tockove i lakase bi islo.
Kada se ovako teghli,najbolje je da kamion stavi u neutral,ovako nikad nemozes uskladiti brzinu kretanja,pogotovo kod Actrosa,tu lako erlektronika poludi.

Zvona,reci odakle su kamioni.dali voze domaci,Jumić.Pavko ili neki drugi?

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292

Suljoš to je tabla kod agregata između jasenovca i trokuta,kamioni su od jumića iz grabovca

T

Tonxy

Guest

zvona!
stvarno odlicne slike!! vidim da imate puno posla i da je dosta blata!! puno puno!!

ratarko
također svaka ti cast na slikama!! koji je to utovarivac?
vidim da torpedu nema ravnog ;) ;) :p

P

Picek

Guest

Tonxy kaže:
zvona!
stvarno odlicne slike!! vidim da imate puno posla i da je dosta blata!! puno puno!!
virovitica ima još nekih 1100 hektara repe za izvaditi, zato oni i imaju puno posla..
Županja ima još nekih 100-150 hektara a Osijek planira završiti sa kampanjom 26-og.

R

Ratarko

Guest

Tonxy kaže:
ratarko
također svaka ti cast na slikama!! koji je to utovarivac?
vidim da torpedu nema ravnog ;) ;) :p

Drago mi je da ti se sviđaju slike :)
Vi tu nemate takvih poslova oko repe pa ti sigurno izgleda interesantno ali puno je tu rada pogotovo kada se kampanja oduži do Božića kao ove godine . Utovarivač je Komatsu WA 320 , original Japanac . Možda da napišem kako je star 17 godina a uvezao sam ga ovoga ljeta. Ulje u motoru je zamijenjeno prije početka kampanje u kojoj je kod mene utovario do sada više od 3.500 tona repe ponekad u ekstremno blatnim uvjetima a da mu nismo niti kap ulja u motor dodali !!! Stroj je nevjerojatno dobar . Ako netko kupuje ili razmišlja o kupnji sličnog neka ne dvoji dvije sekunde , Komatsu WA 320 je odličan stroj .
A Torpedo , hehe ... on je sada na njegovu žalost zadnji traktor u kojega ulazim .
Pregazilo ga je vrijeme tako da ne nudi niti trunku više od onih pukih osnova koje traktor nudi ali na drugu stranu ponekad baš trebam takav traktor tako da još ostaju kod mene ... Razmišljao sam da ne gubim gotovo ništa ako ga držim još godinu ili dvije u vlasništvu .

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292

Joj još ima za odvesti sigurno 500tinjak vagona ako ne i više

B

Bobo

Guest

Dobre su slike...

Ja vec polako pizdim jer nemam sto raditi u polju...

Vi "reperi" imate do poslije nove godine sta raditi...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh