B
BAGERISTA
Guest
Jeftinije od filtera kod mene,,,,uzimaj bez razmišljanja..
i nije neka cijena,mislio sam da je skuplje
Jeftinije od filtera kod mene,,,,uzimaj bez razmišljanja..
NE VODI GA NI SLUČAJNO na Jesenki Bjelovarski sajam ,,,,,,,,,,,,,,
Koliko mu je trebalo da ostane samo GLAVA ??? :roll:
oko sat vremena za sve.sad su ostali samo čeona kost i rogovi.to će u toku noći riješiti,on i njegov sin su majstori za to,najoštriji nože nemože tu kožu sjeći kao oni sa zubima,to je ujedno i trening i ishrana puna želatina.
A za što toliko treniraju ,,,,,,,,,, za izložbu u BJ. ,,, ili za obilazak susjedovih štala ,,,, :lol::lol::lol:
Svaka čast , dobar trening i čista EKOLOŠKA hrana ,,,, nadam se da če pasti i koja nagreda kada za to dođe vrijeme rayer:
a vidim da je i komplet odjelo u upotrebi
moj kumek u kratki hlača ide oko košnica :madmana:
E izbole su mje jednom,,,,ne puno,,ali sam zapamtija...dobro..:roll::roll:
Koliko pčelica imaš..:?::?:
ma nek bodu ja nevolim kad zuje,isto i sa komarcima,nek bodu cijelu noć i nek piju krv samo nek ne zuje.
tu je deset društava,jedna je moja,a planiram kupiti kamion sa košnicama oko 70 društava ali se ganjamo sa cijenom,kamion je stari TAM mislim 5000.ali je u dobrom stanju.
Pazi da si ne podaviš pčele kad upališ kamion..:rolfer:
Lijepi pozdrav, vidimo se u Kladuši kod Abida..
ma nek bodu ja nevolim kad zuje,isto i sa komarcima,nek bodu cijelu noć i nek piju krv samo nek ne zuje.
tu je deset društava,jedna je moja,a planiram kupiti kamion sa košnicama oko 70 društava ali se ganjamo sa cijenom,kamion je stari TAM mislim 5000.ali je u dobrom stanju.
Ajd nek je sa srečom,,,,.,.artyman:artyman:
Vidim meda ne fali..prodaješ ili samo za sebe..jer neznam kako ide,,nemogu ocijenit,,nisam nikad ima prilike vidit,,koliko izađe od košnice,,ili kako se več pobere..
a nema tamčina ne staje,,,tako lako..