• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Selska kola (gumenjak)

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Hvala @Kupljenec. Imas gemista u dobrom.. 😉
Ak dobro kuzim, Svora je jednim klinom pricvrscena na nosilac prednjih kotaca. I ovo se sve okrece oko toga klina. Gornje rame pa klizi po onom "lageru"

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Vrijedi li 400€ ??
@cloos, ovaj tvoj "Tehnostroj" ima nisku okretnicu kak prikolica. To je bolje neg na kolima.
A vidim i da su nosači ručica složeni iznad kotača, pa gore ide široki sanduk.
Tak su pri nama prerađivali obična kola, da se dobije veći volumen sanduka.

Ak se malo cjenkaš, bu išlo i za 300€ ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kolko sam skužil i njemu bolje netreba od kol, isto bi ga služilo ko i mene da ih ima, ja imam jedne kaj mu mogu pokloniti ak si bu slagal.

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Kolko sam skužil i njemu bolje netreba od kol, isto bi ga služilo ko i mene da ih ima, ja imam jedne kaj mu mogu pokloniti ak si bu slagal.
Kolega aa jesi imao zaje**nih situacija okrenuti se s kolima ,npr. u sumi ili negdje kad odradis neku turu,
voznju.Kod mene se desavalo da se jedva okrenem i sa obicnom prikolicom a sa kolima nei islo nikako.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma znaš kaje probelm, kaj mi prikolica samo bude za šumu, kaj kad ju nebudem mogao registrirat,i nikam snjom nebudem mogao, a kola su mi za sve drugo i mogu snjima bilo kam.

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
@cloos, ovaj tvoj "Tehnostroj" ima nisku okretnicu kak prikolica. To je bolje neg na kolima.
Poz. Koliko od prilike imaju ova kola nosivosti?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
~3 tone sigurno. Ne vidi se baš sa slika kakve su osovine.
Inače, potraži u Zakonu o cestovnom prometu R. Slovenije, pod pojmom zaprežna vozila ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nema pravila za kola, kolko narovariš tolko voziš, jedino ja vozim prerovar i neznam kaj🤭
Ja upravo raskapam zadnji kraj, ovo bu muka Isusova, sve kaj primam puca, šerafi i navoj pogotovo.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Kaj nebi to trebalo sa konjima ili kravama vući ak je zaprežno vozilo? 🤔

Najnoviji postovi

Na vrh