Mike kaže:
Balirke kaže:
Skupi ili ne, 1500 složenih preša u 5 godina, dolazak odmah ili u roku 24 sata....garancija na cijelu sezonu, popravci elektronike, varenje na polju ... Malo za zamisliti se.
A cijena je takva da nas ne bi zvali ljudi koji misle da kila mozga vrijedi 5 kuna.
A isto tako samo se dolazak računa po cjeniku a ostalo je u principu uvijek dogovor.
ok meštre,štima da se pamet plaća,ali oderat nekog za 600kn samo za dolazak je ipak malo previše :scratch ...ja idem na teren(čistim kravama papke) i zaračunavam dolazak samo onoliko goriva kolko auto potroši,al za 600 kn ti izađe oko 1000 kilometri :evil: ...mislim da ipak nisi tak daleko :?
a 450 kn po satu se možda čini puno,ali ak ste stručni i brzi,to može čak biti i jeftino :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma da se razumijemo, kod nas to ide ovako: 3,5 kn kilometar (350 kn da napravim 100 km = auto, dva servisera (ako se voze 4 sata pa ne voze se da bi se vozili), gorivo, amortizacija, naplatne....), cijena 1. sata je 650 kuna za dijagnostiku kvara i početak rada ako se preša odmah servisira (da ne bi došao nekome ko zna gdje i on odustane) a ostalo je dogovor.
Npr. dolazak u Bjelovar 2x iz Delnica (4x210 km, 4x44 kn naplatne), dijagnostika na Fahru Roto 2.30, podešavanje senzora, popravak elektronike (izmjena tiskane pločice koja nova košta 800 Eura) ukupno je koštalo 3460 kuna. Puno? Možda?
Okrenite priču ovako: Imate auto? Imate. Vrijedi koliko? Recimo DF 3.20 vrijedi 10000 Eur kao i auto tipa VW Pola ili slično. Pozovite AutoZubakov servis da Vam u vašem dvorištu ili na polju promijeni tiskanu pločicu recimo klime. Koliko bi to košalo? Kod nas ljudi misle ako auto vrijedi 20.000 Eura onda je to "AUTO" a poljoprivredni stroj (kombajn, traktor, preša) za 50.000 ili 100.000 je ipak samo traktor, kombajn ili preša.
A uslugu servisa u roku 24 sata, na polju u cijeloj HR i SLO ne nudi NITKO. Pitajte Novocommerce da izađe na servis preše JD 590 u Hum na Sutli (Hrvatsko Zagorje). Kažu da im je daleko i da im se u principu "J...." za prešu. S njima sam bio u pregovorima ali se nismo dogovorili jer bi oni kao trgovci samo prodavali dijelove.
Mi od dijelova kupujemo samo ono što je neophodno, jer ljudi krivo misle da dva nova petljača ili novi senzor na roto preši znači rješenje kvara. NE! Bitno je znanje i iskustvo.
Pokušajte naš posao gledati kao nešto što vam je nad glavom doslovno 24 sata na dan, svaki dan /"i petkom i svetkom"/ i bez obzira na +41 u Belom Manastiru ili + 39 u Krapini, i gužve na autocestama i svakodnevne opasnosti na cesti a sve se radi brzo majstore "sijeno mi je na polju a kiša se sprema". A to što se mi vozimo 160 na sat po auto cesti ili 100-120 lokalnim cestama nema veze.
A isti vlasnici preša u danu mogu zaraditi koliko? Male bale = 2500x2 kune = 5000 kn (troškovi neka budu pola a nisu)? Roto = koliko 200 bala x 50 kn = 10000 kn?
Da li je bolje stajati jedan ili više dana sa strojem ili baciti tone i tone sijena ili platiti i - RADITI?
Bit svega je KVALITETA USLUGE (većina preša proradi u roku od sat-dva i radi godinama) s naglaskom da kod nas preventivni servis nitko ne radi (čast izuzecima) a onda je u sezoni panika. Danas je 02.05. i mi stojimo a za tri dana će zvat 55 ljudi i plakati na telefonu?
Uzmite digitron i zbrojite pa će te vidjeti da to na kraju i nije neka luda lova (auto napravi 40.000 km u sezoni, pogubi se alata za 1000 Eura, pojede 555 sendviča kojekakvih na kojekakvim benzinskim postajama, plati cestarine ko zna koliko, podere 10 kombinezona, potroši materijala (sprejeva, vijaka i ostalog), spava se u prosjeku 5 sati na dan, masni do ramena od jutra do sutra). Jel to previše za sat ili kilometar?
Ima majstora koji rade prešu za 300 ili 500 kuna u susjednom selu, kad im se da i koliko im se da sa alatom u razrezanom karnisteru. Ja na poziv izlazim odmah i to od Sinja, Gospića, Novigrada Istarskog, Krapine, Čakovca, Gvozda, Požege do Osijeka ili Belog Manastira. Doma se vraćam kad je stroj završen a dijete i ženu vidim svaki tjedan jednom ili dvaput kao i naš drugi serviser. Alata imamo ko pravi servis od obične mehanike preko elektronike do notebooka za dijagnostiku kvara (ne "kineskog" nego Beta, Stahlwille, (Beta-ina klješta koštaju od 150- obične kombinirke do 485 kuna za "seger klješta), Rothenbergerovi setovi za autogeno, Hondin generator itd.)).
Cijena je uvijek dogovor a prag od znači nekih 1000 kuna je za odbijanje onih koji misle da radimo cijeli dan za 300 kuna.
Zaključak: za 200 kuna po satu i 100 kuna za dolazak? Da li bi vi to radili za te novce?
Pozdrav.