Iz IMT-a u mehanicarove usi, pa tako i do mene... Ne izbacjue samo moj, nego jos 3 iz blize okolice... Samo jednom od te 3-ce je to smetalo i on je dobio nov mjenjac bez ikakvih problema...
Dalje, sto se potrosnje ulja tice: Takodjer covjek iz okolice, dobio traktor koji trosi ulje kao lud, i rasteve ga, a unutra stublina IZHRDJALA 1cm visine je trag bio... Pa ti pricaj koliko oces da ih testiraju, ali ja znam da moj trosi ulje i to je cinjenica...
Takodjer CIJELA serija 539 '87 godiste izbija brtvu glave i curi ulje, samo sto to nisu htjeli priznat pod jamstvo... Ljudi o svom trosku popravljali traktore. Neki i dan danas dosipavaju ulje...
Pricaj mi jos o tome koliko je IMT "dobar" kad znam da je tu sve klimavo i gotovo...
Ulje sipam ISTO kao i u 539 i nikad na 539 problema tako da...
Nemoj mi trpati rijeci u usta i prozivati me lazljivcem i da izmisljam stvari, kad ti kazem da je istina... Traktor sam dobio sa sivim blokom, iako sam trazio s plavim, jer su plavi ipak malo doradjeniji, i svi su sarafi na njima pozatezani, a sivi su za "domace" trziste i imas jos dva dana posla na njima prije nego ga krenes razradjivat...
Uglavnom, kao sto sam rekao, cekam ga u oranju, pa cemo vidjet sto kaze...