a sutra konačno došao red da i mi siliramo ,ovaj što ima mamuta prebukiran je več tri tjedna ,ljudi siliraju i 30%više nego ovih godina,tako da malo bude kukuruz suh ali budemo mi dobro zgazili pa bude to dobro,osobno volim da kukuruzna bude malo bolje suha ima manje kiseline,moje je samo da gazim ,dvojica voze sa tehnostrojkama za stajnjak,i nemam brige jer nemam veliku prikolicu a nemam volju iči u nekakve kompenzacije,ako ne bude velike prašine bude i nekoliko slikicaartyman:
A super, i mislio si vidim dvoredni mengele i FendtTako je !!! Od kud ti sad ovaj troredni mengele??!!
Dosta sporo ti se vrti pick up-kaj nema neku opciju za bržu vrtnju (kao ja na sh 20 imam 3 brzine)!!! Tri reda za 110 ks je poprilično dosta ( minimalno ide 50-60 ks po redu ) ali zato možeš bolje pratiti redove u rikverc( kad ide sporije )!! baš i nije lako cijeli dan voziti u rikverc i puniti prikolicu pa još nek je i teren bregovit....(znam iz iskustva )!!!
PS. dal si prodao mb 290??
U transportu su bila samo dva traktora? Kolko su bile udaljene parcele i kolko stane u silaznu prikolicu?