e prvi put u zivotu vidim rotodrljacu na silazi!?
onaj gore JD, zagrebackih tablica i plava RD
za ravnanje? se dade sa tim?
zast se nebi dalo...i na youtubeu sam negde vidio da po njemackoj tako rade
e prvi put u zivotu vidim rotodrljacu na silazi!?
onaj gore JD, zagrebackih tablica i plava RD
za ravnanje? se dade sa tim?
zast se nebi dalo...i na youtubeu sam negde vidio da po njemackoj tako rade
To se dade kad kipaju male prikolice,a kad ti skipa sa 8t onda bi ga ja htio vidjet s tom rotodrljačom..
ja mislim da sa RD se moze jedino malo poravnat,onak,ko vozi sa prikolicom za stajnjak, a ovo, kad ide sa kipericom jedino moze utovarivac sa korpom rijesiti!
iako vidio sam da neki vozaci koji su malo spretniji u tome sa kipericom mogu iskipati gotovo jednako tanko kao sa ovom sto sama izbacuje! onak cugaju na kvacilu i onda se skroz pomalo iskipava dok on lagano zacuguje na kvacilu
ma sve je bolje od ručnog rada ,Marko bi se ti začudio koliko u tu susjedovu rusku bačušku stane,normalno da iza ovih malih prikolica za stajnjak nema potrebe za rotodrljačom,istina da na yotubu ima mnogo ljepih video uradaka sa prekrasnim strojevima i kompleksima zemlje ali mi se prilagođavamo našoj situaciji,kod susjeda ima pojedinih komada da traktor bez prednje nema šanse izaći sa 5 tonkom:weedman::weedman::weedman:
Pa kaj je tebi zima u kabine?
Kolko to ovaj redova maže 4 ili 5?
je to možda ovaj sa slika silokombajn???
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=Cc7vOlmC3jQ&feature=related[/YT]
Možeš slobodno sutra nastaviti bitno je samo da večeras dobro zatvoriš silos. Ako si travu zgrnuo u granice onda se neće tako brzo presušiti, ali ako je već dosta suva onda čak možeš početi kupiti još "za rose".