nemam zetora. zetor je traktor za usporedbu što se tiče svega. KOd mene u selui se i JD uspoređuje sa zetorom. Za vrijeme juge nije bilo boljeg traktora. Iako bih se ja uvijek po cesti radije vozio s rakovicom, bez kabine, radi vjetra u kosi. Osim kad naglo treba prebacit iz treče u drugu, danima poslije boli ruka. Ma to se ja samo tješim. Uvijek radije zetora.
Imam doma još MF na kojemu se više ni lijevane brojke ne raspoznaju. Vele da ima oko 50 godina, no ja bih mu dodao još 20 samo zato što je na njemu sjedilo dvadesetak šofera.Znam da je original po tome što su colni navoji. Vele da ima 28 konja, no ja mislim da ak postigne 20 da je super. al ne troši skoro ništa i radi više nego rakovica, od kad je stari nabavio JD 6220. Mogao je kupiti i neki jeftiniji traktor i s prednjim utivarivačem za te pare, ali onda se opet vračamo na rakovicu i na to kako je, kad je god na nju sjeo požalio što nije kupio zetora. Tak da, sad, kad sjedne u JD-a, ne žali za ničim. Jedino kad ručno premetava điubre žali što nije kupio nešt jeftinije s utovarivačem.
Jel ti Mario znaš koje su razlike izmeđe MB 200 i MB300, jel bit samo u godištu ili ima još nešto? Jer red kukuruza je red kukuruza, uvijek jednako širok.