Taj heder je mnogo skup, mislim da je polovan od 10k evra pa na gore.. Ima i solucija gde moze i onaj heder sa mali tanjirima... On je svestran moze za sve kulture..
Da objasnim onoliko koliko sam ja upucen jer i mene to ceka za dve godine, ta zamenim ovaj kombajn.
Znaci, ima dva tipa hedera, pisem o onim hederima koji imaju rotirajuce tanjire koji skupljaju u sredini u usta kombajn..
Prvi tip je samo za kukuruz i za tu kulturu je odlican
A drugu tip je kao sto sam gore napisao, onaj sam malim tanjirima, s njim ide nesto sporije u kukuruzu, malo skuplji za odrzavanje, ali s njim moze skoro sve da se kosi, zato je bas i mapravljen da bi mogao da radi i silazu od nizih kultura..
To je ovaj heder na NH
Kolega Adonis, zelim ti srece u kupovini, uzmi sve u obzir i nemoj sa trazis samo jednu marku (osim ako bas za nju u blizini imas delova), inace, moj predlog ti je NH FX serija pa na gore, JD (bilo koji, jer su uglavnom svi dobri), Mengele SF 6600, Krone bigX, Claas serija 800 pa na gore jer su od 800 poceli motor da ugradjuju popreko i time su obezbedili da direktno se snaga sa motora prenosi na mehanizam, nema gubitka snage u prenosu..
Srecno
I zaboravio sam, gledaj da bude u sto boljem stanju...