danijellaura
Član
- Tu od
- 15 Svi 2010
- Poruka
- 225
pozdrav, da li itko zna kako se zakonski tretira pakiranje i prodaja sjemena bozicne psenice? kao sjemenski materijal ili kao artikal siroke potrosnje i kako ga deklarirati?
pozdrav, da li itko zna kako se zakonski tretira pakiranje i prodaja sjemena bozicne psenice? kao sjemenski materijal ili kao artikal siroke potrosnje i kako ga deklarirati?
Gledam je po trgovackim centrima,sramota. Cistija mi bude u bunkeru, tretirana plasticnom vrecicom i komadom kartona, a cijena valjda 500% veca nego sto se seljacima placa.
valjda ćemo saznat do sljedeće sezone...sad je malo kasno, mislim za ovu godinu...![]()
bas naprotiv sad je vrijeme za trazit do sezone treba sve biti rijeseno ako se misli prodavat a ne onda trazit...ja ustvari sijem psenicu u posudice (za par trgovackih lanaca) i dobio sam prijedlog da su zainteresirani i za sjeme (pakirano) pa ako se moze pobrat koja kuna zasto ne i ovak nam je voda do grla kaj se tice poljoprivredne proizvodnje i svaka kuna dobro dodje...zato me i zanima kaj treba da ne ulozim u to pa da mi dodje inspekcija i opere kaznu vise nego kaj budem dobil na tome i ovak me imaju na piku (neki nadobudni mladi inspektorcic malo malo dolazi)...koliko sam uspio vidjet ovo kaj se prodaje po trgovinama nije deklarirano kao sjemenska roba...