Spremam se kositi livade i izbalirati to u rolo bale. e sad, zanima me jel bude sta stetilo ako se izbalira vlazna trava, jel se bude kvarila u najlonu? trebalo je to prije pokositi a nisam imal vremena a sad je svaki dan magla cijeli dan i nista se ne susi preko dana, a sumnjam da ce vise biti ljepog vremena..
Teško da če se to dobro posušit..A ja imam napolju 3 i pol rali sijena, u nedjelju je bilo več oko 70% suho, al ajd reko budem ostavil do utorka, kao javili su skroz lijepo vrijeme, kad ono kupus malo, svaki dan magla, sutra budem probal dopeljati to nekak doma, samo da ga maknem s polja prije ovih kiša.
Inače bio je plan navesti s samoutovarnom u parmu i nek se presuša još do kraja....
A ja imam napolju 3 i pol rali sijena, u nedjelju je bilo več oko 70% suho, al ajd reko budem ostavil do utorka, kao javili su skroz lijepo vrijeme, kad ono kupus malo, svaki dan magla, sutra budem probal dopeljati to nekak doma, samo da ga maknem s polja prije ovih kiša.
Inače bio je plan navesti s samoutovarnom u parmu i nek se presuša još do kraja....
Sjeno danas popodne naveženo samoutovarnom u štagalj, rašireno koliko je god to moguće, pa kak mu Bog da...
Kako znaš da se ne grije, jesi je otvarao?Tako isto sam i ja napravio. Ništa se ne grije pa valjda bude dobro. Prvi put sam sad to radio od engleskog ljuja i lucerne. Valjda bude sve dobro.
Kako znaš da se ne grije, jesi je otvarao?
Jesi li koristio inokulante ili si samo provenjavao masu?