Mike kaže:nemoj to nikad delati :!: :!: :!: ...urea u sijačicu,ni slučajno :!: :!: :!: ...moli boga da ti ne skuri klicu na kukuruzi ...urea ide samo i isključivo pod tanjuraču ili rotobranu :mrgreen:Gustavo kaže:Jel bi bilo dobro izmiješati 15-15-15 i ureu kod sadnje da baca?
mi smo jednom tak pa nam je izniknul svaki drugi :lol: :lol: :lol:
a neznam kak to već nisi negde čul ili pročital ili ti to neko ne savjetoval :?: :?: :?:
a čuj budeš videl,istina da je po svud malo bezveze,ali bolje i to neg da si skuriš kukuruza... :mrgreen: :mrgreen:Gustavo kaže:Mike kaže:nemoj to nikad delati :!: :!: :!: ...urea u sijačicu,ni slučajno :!: :!: :!: ...moli boga da ti ne skuri klicu na kukuruzi ...urea ide samo i isključivo pod tanjuraču ili rotobranu :mrgreen:Gustavo kaže:Jel bi bilo dobro izmiješati 15-15-15 i ureu kod sadnje da baca?
mi smo jednom tak pa nam je izniknul svaki drugi :lol: :lol: :lol:
a neznam kak to već nisi negde čul ili pročital ili ti to neko ne savjetoval :?: :?: :?:
Stavio sam da malo baca, a i ljudi koje sam pitao rekli mi da može to, a i tu na forumu neki misle da može, vidjećemo rezultat uskoro, ono razbacivanje po cijeloj njivi mi nekako bezvezna potrošnja tamo gdje kukuruz ne raste.
pa urea ti ima u sebi duplo veći postotak dušika od kana,a 15-ica je neš sasvim drugo,nje trpaj kolko hoćeš :lol: :lol: :lol:Gustavo kaže:A kolika je razlika između uree i recimo 15-15-15 ili kan-a kad urea navodno izgori kukuruz, pa i ova ostala gnjojiva slično djeluju?
Mike kaže:pa urea ti ima u sebi duplo veći postotak dušika od kana,a 15-ica je neš sasvim drugo,nje trpaj kolko hoćeš :lol: :lol: :lol:Gustavo kaže:A kolika je razlika između uree i recimo 15-15-15 ili kan-a kad urea navodno izgori kukuruz, pa i ova ostala gnjojiva slično djeluju?
@daniels
motivel ti je jako dobar,ali i dost skup,i samo za uskolisne korove,te mu moraš dodati i još neko sredstvo za širokolisne,a djeluje samo preko lista korova, :scratch ...ima i jeftinijih sredstava s kojima možeš postići isti efekt...on je za korektivno prskanje i ide čak do 9.lista kukuruza ,sam pazi da ti korovi ne pobjegnu :!: ,jer onda nema efekta ni sa motivelom niti bilo kojim drugim sredstvom :mrgreen: znači dok kupuješ zaštitu ,bilo koju,pitaj kod prodavača do kojeg stadija razvoja korova i kukuruza ide koje sredstvo...oni bi to trebali znati...
gmiža kaže:taj bolje da je dal novce ..... ak je u ovo sijal :mrgreen: ,
al tebi svejedno ak si dobil plačeno :roll:
ak nebu poslje nisi mi dobro posijal :twisted: