• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sjetva KUKURUZA 2011.-2012.

• Temu pokrenuo Skin megane 2
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
radovi se polako približavaju kraju
sa piš pauze :mrgreen:
dsc01193fk.jpg

dsc01194a.jpg

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Sijano je 12. 13. i 14. ovog mjeseca i prije tri dana kreno van. Danas se redovi jasno vide, puni a razmak podjednak ma milina. Poslikat cu sutra.

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
evo mi sijemo poljodar hibride, večinu zlatko i nekaj malo granor..

AJDE JOS VISE SLIKA CITIRAJ NEVEZANO ZA PITANJE...

Bobo

zašto baš zlatko i granor, nitko ih ne hvali, ja imo granora prošle godine i katastrofa urod, jel možda hraniš neku vrstu peradi pa siješ polutvrdunca

Posljednje uređivanje od moderatora:

Malirus

Član
Tu od
28 Lis 2009
Poruka
581
Koji ja imam peh,naš član Breza mi je usluzno pofrezao jedan komad i ta je sjajno obavljeno
Odem drugi dan ujutro posijat kukuruz a na sijačicu se stalno lovi neka jebena trava,zile neke tanke,neznam ni sam to opisat
Nisam uspio posijat,odem priredit drugi komad i posijem tamo a Breza kad me vidi me bu zadavil novčeke mu nisam odnio

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Hvala Kićo. Ja sam sijal 19. 04. i danas se vide prve kuruze.

Tu od
31 Kol 2011
Poruka
308
zcepic: neznam, ali mi sijemo zlatko inače sad stalno i jako se nam je dobro pokazao urod nam je bio prošle godine oko 11 t, i kvalitetan je a posebno dobar za piliće...a to da ga ljudi ne hvale bas to je druga stvar jer ovisi kakve zemlje imaju..za zlatko treba biti malo teža zemlja, mislim da zadržava vlagu, jer ne podnosi sušu a ni pješčana tla...a granor smo sad posijali prvu godinu neznamo kako če bit...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Kod mene se ljepo vide redovi od kukuruza,prošlo je 11 dana i po meni to je jako dobro razdobolje kak je kukuruz niknuo van zemlje..

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
ide to vama,i kod mene napokon gotovo.

zanimljiv ovaj carraro,a i sijačica, identična je kao od kolege gaspardo starija tipa.

S

seljaček

Guest
I kod mene gotovo 27rali i more prašine po dva puta dnevno ispuhivali zračne filtere al posijano sada prckanje( prskanje).

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja jučer završil sjetvu, sad ima negdi svega skupa oko 30 rali...čekam neku kišicu pa pod hitno na prskanje.
Nego, jučer obilazim polja i začuđen sam...ono kaj je posijano prošli tjedan u srijedu i četvrtak jučer je več vani, pa čak se nađe gdje koji i na dva lista več. Što bi značilo nekih 7 dana od sjetve več je vani kukuruz...vlage ima još uvijek dovoljno u zimskoj brazdi, a i nešto je kišice palo, čak se i umjetno koje je bačeno sa sijačicom skoro sve rastopilo.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh