Kod mene za 2-3 dana isto bude sjetva,poslije graška..jao što su dobri a ja danas još posadio neki komadić od 4500m,gdje je bio skinut ljulj,valjda bude sve ok,ima vlage i topline
Kod mene se bude posijal po repici neki 200 grupa RWA, neznam koji je broj, jedno 10 hektara...
Lumaks je ZAKON za prskanje kukuruza, ali se mora prskati neposredno pred kisu, da ga kisa unese u tlo ako se prska po suhom vremenu, nema od njega nista, dzabe novce bacati... Godinama vec radim s lumaksom i mogu vem reci da u kukuruzu nema nista od korova i da je to za mene alfa i omega kad se o prskanju kukuruza radi.
isto vrijedi i za radazin extra tz samo je lumax skuplji
Lumaks je ZAKON za prskanje kukuruza, ali se mora prskati neposredno pred kisu, da ga kisa unese u tlo ako se prska po suhom vremenu, nema od njega nista, dzabe novce bacati... Godinama vec radim s lumaksom i mogu vem reci da u kukuruzu nema nista od korova i da je to za mene alfa i omega kad se o prskanju kukuruza radi.
prosle godine prskao Lumaxom i nije uspilo pa sam 30 hektara morao u korekciju.
to me kostalo oko 15000 kuna..
neslažem se s tobom radazin mračnjaku može samo soli na rep stavit, dok je lumax pravi otrov za njega.isto vrijedi i za radazin extra tz samo je lumax skuplji
i ja ga koristim godinama, ali sad samo nakon nicanja, sve je ok ako padne kiša kad prskaš prije nicanja, ali ja računam ovako, ako nema kiše nakon sijanja 20 dana, pa čak i više zavisi od stadija korova, ja poprskam 20 dan i spržim iznikle korove i mogu čekat kišu jod 15 dana, to je period od 35-40 dana i lumax će djelovati ali kod tebe ako 30 dana nema kiše kao da nisi ni prskao. vidim da si spomenuo pledge za koji sam ti prije spomenuo, dali si imao kakove posljedice od njega.Lumax je dobar spric samo po meni jako cudan. Koristim ga od prve godine kako se pojavio na trzistu i svake godine isprobavam jos koje zastitno sredstvo al nekako najvise vjerujem Lumaxu. Parcele na kojima sam s njime spricao ove godine su ciste ko suza. Pospricao sam dan-dva prije nicanja i to po vlaznom tlu da bi isti taj dan nakon samo nekoliko sati pala lijepa kiša i ispalo super. Dosta ljudi ide s Lumaxom u fazi tri lista a ja opet toj praksi nevjerujem puno jer je po meni dosta rizicno jer je lakse sprijeciti izrastanje korova nego vec iznikle i one u porastu ici ubijati.
Svakako da cu iduce godine opet najveci dio spricati Lumaxom, Jutro-pack moze ali samo ako Legionar bude u kombinaciji sa nekim drugim otrovom za sirokolisne trave, Pledge ni slucajno!