S
Skin megane 2
Guest
Ima li tko kakvih informacija po pitanju sjemenskih kuća tj. cjenika za sjemenski kukuruz za 2011. god?
prošle je godine a vjerojatno i inače cijena Pioneera skuplja od konkurencije pa dali netko zna dali se ta razlika u cijeni isplati odnosno dali je Pioneer zaista toliko bolji od ostalih? :scratch
ja ću ove godine sijati fiacre i 1394 od kws-a.kod mene su se pokazali fantastično.
To i mene zanima,bio sam neki dan pitati u trgovini i kažu da sjeme dolazi krajem mjeseca, zanima me pioneer A24 i BC 4982 to mislimo sijati ove godine! Još me jedna stvar zanima, prošle je godine a vjerojatno i inače cijena Pioneera skuplja od konkurencije pa dali netko zna dali se ta razlika u cijeni isplati odnosno dali je Pioneer zaista toliko bolji od ostalih? :scratch
1394 je u rangu po vlazi su sa pioneerom M34,a fiacre je od 0,5-1% posto manja vlaga u odnosu na KWS 1394 i M 34
U normalnim godinama rekordni prinosi s odličnom vlagom ali lani zbog viška vode znatan podbačaj ,osjetio na vlastitoj koži.da li je tko sijao dekalb hibride kažu to je velika firma (monsanto) ima li tko kakva saznanja o tim hibridima???