bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,661
ja 180 kn po jutru, dvoredna pneumtaska s gnojivom i pesticidom(insekticidom)kolko naplaćujete uslugu ako se smije znati, mene ljudi pitaju a ja neznam koju bi cjenu rekao.....
ja 180 kn po jutru, dvoredna pneumtaska s gnojivom i pesticidom(insekticidom)kolko naplaćujete uslugu ako se smije znati, mene ljudi pitaju a ja neznam koju bi cjenu rekao.....
ja 180 kn po jutru, dvoredna pneumtaska s gnojivom i pesticidom(insekticidom)
kolko naplaćujete uslugu ako se smije znati, mene ljudi pitaju a ja neznam koju bi cjenu rekao.....
Cime spricat kukuruz poslje sjetve,prije nicanja? Cega ima od trava;SVEGA!!. Usko i sirokolisno.
pa kak si pripremao ak vec sad ima svega prije nicanja??
Sad ne al se poslje nade
Kum moj sije 7-20-30 rasipacem,pa u sijacicu samo kukuruz. Dali je bolje takoili sve u sijacicu?
Akcija od danas, posijali smo 7 jutara bez žurbe..sutra nastavljamo polako...Sijano brzinom od 5km/h
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=O_DEwHUQSOM[/YT]
vidim, i ti si staromodan ko i ja, imamo iste sijačice......al još uvijek dobro posije......jel stavljaš gnojivo u kutije????
ja imam samo 2 kutije i još mi 2 fale, pa možda probam do slijedeće godine nabaviti.......ove nisam imao sreće.....da ih nađem
da, samo original izbacivači i skidači sjemena, jer ima svega na tržištu......a duplo sporije ide nego sa pneumatskom, al nesijem puno, pa i nije neki problem.......jesi probao s njom sijati suncokret, ja imma ploče, al nisam probao, pa me zanimaju iskustva????
jel bi se mogli dogovoriti za te ulagače gnojiva, ako ti netrebaju?????