• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,640
Kineske s aliexpressa su mi se pokidale prve godine. Prve Bosch rade evo trecu godinu. Bauhaus ima 5 godina garancije.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,114
Nema progresivni rez ali stane cim pustis, ja se stvarno ne mogu požalit najstarije imaju 7 godina, većina 4-5 znači daleko van garancije, nozevi mjenjani, redovno podmazivane i još uvijek rade ko nove izgledaju ko nove nema naznaka nikakvim greskama, baterije nakon svega još uvijek drže po 5 sati cca 3500-4000 rezova ovisno o hvatu reza i tvrdoći, ne promoviram ne namećem svoje mišljenje samo koristim priliku da dam svoj osvrt na kineske škare.
NH šta im se desilo?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,246
I meni se isto dešavalo na Bosch pro pruner aku škarama. Nisu se htjele otvoriti, zaštekale. Odnio ih na popravak jer ju još pod garancijom. Vratili su ih za svega par dana. Isprobao ih odmah u trgovini, ali se nisu sad zatvarale do kraja. Opet vratili na popravak. Sad rade ok. Po dva puta iz podmazujem tijekom dana kada su u poslu. Bili su kao iznenađeni u trgovini jer kao nikada nisu imali reklamaciju sa tim škarama. Ovo im je prva. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bio sam ja u servisu pitati na šta trebam pripaziti. Šta se kvari.

Pa su mi isto rekli da škare jednostavno rade. Da nemaju popravaka na njima.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,236
Ja imam isto kineza već 5 god i nema problema 40 mm reže bez problema progresivni rez,zaštita od porezivanja.dva otvaranja,25 v baterija
Iste ovakve,samo ne piše na njima campagnola,i bile su1/3 cijene ovih(a i ove se rade u kini,samo trebaš platiti ime 400 eur)

Najnoviji postovi

Na vrh