Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Onaj preklopni mi se nije nikad otkacio sam, obicni su se znali ali gurnem ga do kraja ne na prvi zub i nema zime
S ovime se stegnu poluge i s onima sa strane i nemogu ni ljevo ni desno, i nemogu ispast nikako. Osigurači skoro pa ni netrebaju. Jedino sad neznam jel smeta za kardan ako se vuce nekaj drugo.
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2
S ovime se stegnu poluge i s onima sa strane i nemogu ni ljevo ni desno, i nemogu ispast nikako. Osigurači skoro pa ni netrebaju. Jedino sad neznam jel smeta za kardan ako se vuce nekaj drugo.
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2
Španer je dobra ideja ali smeta kardanu pri radu
Njemu je malčer podrobil getribu na traktoru.. Kad se malčer zaljulja ako nisu vanjski španeri stegnuti potrga šta stigne, meni je išćupalo kugle u rukama jer nisam stegnuo španere.
Nisi skužio zašto sam naveo težinu. Kad se malčer zaljulja ako nisu vanjski španeri stegnuti potrga šta stigne, meni je išćupalo kugle u rukama jer nisam stegnuo španere.
Ovo je daleko najbolje osiguranje od ispadanja poluga. Svaka čast Gigi. :icon_pidu:
Ako smeta kardanu na tom mjestu, mogu se napraviti šelne oko poluga na mjestu gdje ne smeta kardanu i miran si za vijeke vijekova. :biggrin:
Ovo sa španerom bi vrijedilo jedino ak bi španer bil na kraju kugli. Na sredini ima različitu duljinu pri njihanju, nego na krajevima poluga.
Njemu je malčer podrobil getribu na traktoru
Čitam i ne vjerujem kak gubite osigurače na polugama. .
Tako je ŠANANA i ja još duže radim ali nisam izgubil šplente ono se zove R-osigurač .
Najbolji,najsigurniji i najbrži način kopčanja je GDS sistem.Naravno i najskupljiIma i jeftinijih verzija koje funkcioniraju odlično.I štifti ne otpadaju,ruke se ne zmakivaju,leđa su zahvalna.Tko puno radi i prikapča dobra investicija i štedi vrijeme.