Bhorv, Ti znaš gdje je naše Križno drevo. Tamo je svaki čas nekakav sudar, Idu ljudi u gorice pa se žure i ne gledaju tko ili što ide po glavnoj cesti. To je službeno ako se dogodi pizdarija. E tamo ako ideš od Poljanca, onih zadnjih 40-50 metara meni obično prokližu kotači kod stajanja na raskršću. U redu, nemam abs, smanjujem brzinu na pola table i opet se dogodi da jedva stanem. Znaš sam da ne vozim utrke s onim mojim jadom od auta.Bez obzira ljeto ili zima, suho ili mokro. Prvi put kad mi se to dogodilo da ne stanem pred raskršćem nego da mi auto jednostavno klizi dalje, uspio sam dati gas i prešao sam preko ceste da se ne sudarim s prijateljem iz Slanja koji je išao iz Ludbrega. Poznajem se sa šefom pzca u Ludbregu i pitao sam ga u čemu je caka na tom dijelu. Odgovorio mi je da je to takav asfalt, to je sporedna cesta, i tako to. Na proljeće su trebali staviti novi sloj asfalta sve do Poljanca, ali, nisu. Bilo je u planu, ali nema love. Dok netko ne pogine, jer nije prilagodio brzinu vozila uvjetima na cesti. To je obično službena verzija, a to što su nam ceste sranje to nema veze.