Kaj se desilo desilo se to da sam ja dolazil po balu i svaki put sam tud dolazil po balu po taj zadnji red da zavrsim.. a to gore je dost usko oko 2 metra a traktor sirok 1,80 i jos sam pazil na gornje bale da ih ne probusim.. a dole je taj nagib oko 1 metar visinke razlike.
I ja napred uzmem balu normalno i vec sam presel 2-3 metra nazad polako u reduktoru utovarivač je bil podignut oko 30-40 cm od zemlje,i prvo mi je prednji kraj odsmicalo kak sam ja frkal malo volan da ne probusim gornje bale.. i kad je prvi kraj počelo smicat stisnem ja malo šperu reko budem se vrnul nazad gore al vraga bilo je i malo masno jer je trava i počelo je smicat zadnji kraj još bolje jer je iza traktor lagan i videl sam kaj se bu desilo i h tom trenutku je najedanput počelo dizat zadnji kraj i ništa bjež ja dole uspel sam tama zadnji čaš iskočit več je počelo dizat gornji kotač...:
Mogel sam napravit dvije stvari jedino ali ko bi se u tom trenutku na to sjetil.
1. trebal sam spustit utovarivač skroz na pod kad je počelo smicat traktor nebi se prevrnul možda nego bi se samo odsmical i zaustavil se bi..
2. dok sam se izvlačil van narikverc umjesto špere trebal sam pritisnuti desnu kočnicu možda bi me zadržalo gore i polako bi se izvukel ali šta je tu je sad...
Da sreća za haubu kaj nje nastradala utovarivač je spasil stvar..
Samo su nastradali blatobrani su malo savinuti i auspahu više nema i grana je isto puknula zadnja lampa,kolo volana je savinuto i ulje je hitil van..
Nije motoru nikaj čim se prevrnul odmah sam ga ugasil dok sam ga vratil na kotače još se na mjeraču samkalo ulja tak da nije ni sve hitil van..
Je hvala Bogu kaj sam ostal živ jer da sam ostal pod traktorom neznam ko bi me izvukel jer sam bil sam kod kuće..
Svijeća je već zapaljena u subotu navečer u Kominu
Da je bil zaštitni ram ostal bi na boku traktor.