@puknuti
1. nisam ja odlucio nista, nego sam pratio meju pri oranju, a to je gornja koju ne mozes viditi, kako je parcela trokutastog oblika stalno sam se kretao prema brini. Zavrsio sam sa oranjem i kako sam uzduz brine radio stepenice,isao sam popraviti malo jednu, te 1. povukao brazdu te isao 2.i kako je bila ko stepenica prije brine, meni prednji kraj se spustio dosta i plug izletio van brazde... te traktor ubrzao i vamo tamo, ja se nađem na brini, a onda gledam jos stoji, ali na malo jaci trzaj prevrnio bi se. Sad do ODG.. nisam spustio plug je mi je bio ko protu uteg, posto je okretac i nalazio se na kontra strani.
+ faktor je kaj je bila noc, a i trava je tolika kod obrva da ne znas di krece pad...
2. Ocito je da sam trebao cekati, ali bila je noc i reko si "ako sam se brzo uspio spustit, a da se ne prevrnem, onda cu se polako, ali sugurno vratiti"... itd.. zajeb*o sam se ocito,, i to za preko 10t kn :/
3. da da, upravu si, ja sam zamjenio nekaj... Dao sam ga covjeku koji koji zna kaj radi pa bude on to rijesio sve...
Ehh, uvik sam miss da kako vozim da cu se sa autom sjbt.., na kraju sa traktorom ironija :/
Da na dodam, dns mi stari prevrnio prikolicu 1T, krenulo nam xD
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk