Ma normalno sam ga stavio al je bio na knap pa je otiso malo dalje od utora... poslje sam runio s njim... vjerovatno se i u radu jos malo uglavio ... uglavnom izvuc,izbit il sta vec ..neide nikako...nije nabit da je fiksan ,ide napred nazad nekih pol centa,al kad dodje do odredjene tocke ni milimetar...probavo sam ga izvit bar do utora na vratilu,pa bi onda mogo i osigurac stisnut al nikako...:icon_scratch:r
nije se štift stisnul , štift se je pojel od okretanja ujedno tiskanja kardana na vratilo ..moguče da se je pojelo i vratilo ....to nije strana traktora , na takvim nezahtjevnim priključkima je vratilo u narodu rečeno od blata odnosno termički neorađenog čelika .
da je to ispred mene bilo bi vani za toliko vremena koliko treba nači odgovarajuči pajser , uporište je malo jer je iza limena remenica na koju treba paziti .
Čekič tu ne igra bez poluge jer je labavo i nema mjesta poštenom zamahu , čekič može ali kad se napne pajserom .
Kad se vrati na mjesto onda ubiti štift , jer vjerojatno ne bude išlo prstom ...unutra ili van , svedno ..u smjeru kojem ide lakše .