Ajmo biti iskreni; tko se od nas vozi ikad iza traktora dok je puna crta kilometar?
Druga stvar: ovaj traktor ima usku kabinu i špigle koji su uži od prikolice, koji uz to vibriraju pa je slika razmazana, te je gospoja skretala na sreću, pouzdajući se u žmigavce, koji su možda i radili, ali je pitanje jesu li bili vidljivi (ak je bilo jako sunce).
Po položaju na slici se nemre puno toga zaključiti, jer izgleda kao da je ovaj pretjecal po grabi.
Iskreno mi je žal sudionika i nadam se da im bude dobro. Rekel bi da je vozač auta teže prešle.
Majok, glede blicanja i trubljenja; to je jedino kaj vozač koji namjerava preteći traktor može napraviti da upozori onoga ispred na radnju koju je započel. Puno put sam se našel u položaju vozača jednog i drugog tipa vozila i zamalo doživel sličnu nesreću pred ulazom u dvorište (i stal u zadnji tren te je ovaj koji je pretjecal kolonu uspel proći po bankini).
Od tad pri skretanju u lijevo, osim kaj daleko prije dajem žmigavac, postepeno prelazim do sredine ceste i polako zatvaram traku te onemogućavam pretjecanje neposredno prije skretanja. Najgori su mi oni koji prije skretanja stanu uz desni rub, je ne znaš kaj planiraju.
No, nemojte zaboraviti ono kaj sam napisal u prvom komentaru: onaj tko mijenja smjer ili traku mora se uvjeriti da tu radnju može započeti bez ugrožavanja drugih. I ne smije započeti tu radnju, ako je netko drugi već započel neku drugu radnju. Ne želim nikome pametovati, no imajte neke stvari na umu, za svoje dobro.
Muha: polagal sam u Zagrebu. A Bruno je nove vozače učil voziti takvom brzinom da su po cesti i traktorima smetali
giggle):