• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jok, makadam i šuma. Do asfalta još nismo došli.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Otvorim dvije teme, u obje citam "podbadanje" ovog legendarnog dvojca i kezdrim se, a zena me cudno gleda, vjerojatno misli da sam otisao, a ni dugo kako smo se zeli hahahaha

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
To je zajebancija na višoj razini, ja znam da on meni nebu zamjeril, a nebum ni ja njemu. A ako i bumo, bumo si kroz prste progledali. Pak se znamo...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ma ne, kod Wuda....
Nažalos nisam ima prilike dotutnjati na dirku.

Ali SL drhče i čeka dan D.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Jes. Imam laganu obnovu APN 7 sto je deda kupio jos 86. kod Duleta u trgovini hahaha I stvaram jedan caferacer od APN 6. Zasad je sve u dijelovima, ceka da zahladi izgleda hehe

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Agrokorova farma, netko ce pobrat dobre pare za odstetu, al su makar mogli biti toliko humani da puste te zivotinje van... Jbt ljudi prije ako je stagod gorilo ulete, popustaju zivotinje i onda nek izgori sve ostalo.

Mislim zna se da je podmetnuto, kaze kolega iz JVP Vinkovci da kada su stigli gorilo je na 3 razlicite strane...

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,166
Pitanje je koliko je svinja izborilo,nitko neće ovi sakupljati kosti i prebrajati ih,možda su ostavili par komada da izgore a ostale prije prodali i pospremili pare u džep
Agrokorova farma, netko ce pobrat dobre pare za odstetu, al su makar mogli biti toliko humani da puste te zivotinje van... Jbt ljudi prije ako je stagod gorilo ulete, popustaju zivotinje i onda nek izgori sve ostalo.

Mislim zna se da je podmetnuto, kaze kolega iz JVP Vinkovci da kada su stigli gorilo je na 3 razlicite strane...

Poslano sa mog S60 koristeći Tapatalk

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Svi govore da je to podmetnuto

Na slikama iz zraka se vidi da dvije potpuno hale gore iz sredine. Nije mogla struja u isto vrijeme u dvije hale napraviti pozar.

Na vrh