Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
To nisu ni nezgode ni lomovi, već slike rijetko viđene prirodne ljepote života.
To je razlika u kulturi koji Europa nikad neće shvatiti i zato će nas prisiljavati da je se odrečemo.
Njima je sve narodno, ljudsko i neisplanirano nepoznato.
Zamisli požara nasred trave hahaha!
Mora da su i vatrogascima i policiji sline curile. Ma zapravo, kaj oni znaju kaj je prava hrana pored one komercijalne splačine koju svaki dan jedu.
ZJ- čudi me da tak razmišljaš. Ovo je sve samo ne kultura. Ti maheri su u stanju park koji je održavan i gdje se ljudi dolaze opustiti pretvoriti u zgarište, da ne govorim o hrpi smeća koji bi garant ostavili za sobom. Tipičan balkanluk. Piše da se može peći meso, vjerojatno je neki dio površine rezerviran za to, doneseš si roštilj, i nitko te ne dira.
Kad bi se sve dopuštalo, ljudi bi motorkom srušili drvo za vatru, iskopali grabe, poscali i posrali hektar parka, pa 150 ih je bilo, majku im.
Pod nezgodu sam mislil da je nezgoda za te ljude koji su se htjeli opustiti, razveseliti.... a kaj se kulture tiče, svatko ko je imal prilike proputovati tom balkanskom ljepoticom imal se priliku uvjeriti koliko je ta zemlja ljepa i očuvana bez obzira kaj tam žive balkanci.
Jebala ih trava, kak da nebu druga zrasla vise nikad
Gogo, prošel sam europu povduž i poprek...i u petak sam se, između ostalog, vrnul iz jebene Danske.
Tjedan dana sam moral jesti one njihove splačine. Fuj! Tam ni svojem cucku nebi poželjel život, a kamoli čovjeku.
Tam postoje samo ograničenja i frustrirani ljudi...
Nema života do ovog u našim krajevima.
Dobro veli Muha, jebla ih trava... Kad se dva pedera valjaju po njoj, onda je to normalno, a kad se ljudi razvesele i ispeku nekaj, uz to se djeca igraju oko toga, onda je to nekultura. Bili balkanci ili ne.
***** ja takvo društvo kakvo nam se nameće.
I u našim se krajevima peče, pa nije izgorila Hrvatska ni Bosna.
I kod nas su ljudi frustrirani, oni koji kopaju po kontejnerima nisu baš primjer elana i poleta, kao ni oni koju odlaze van, napuštaju obitelj i prijatelje, oni koji rade za minimalac i lopove, i ja sam frustriran kad mi država od svake zarađene kune uzme 70 lipa, i kad vidim političare i tajkune u novinama i na televiziji...
Zato bih radije bil frustriran u Danskoj nego u ovoj žabokrečini.
Zabrane i ograničenja imamo i mi, samo kaj se toliko ne obaziremo na njih, ko ovih stopedeset delija iz parkića... Možda nam je i zato tak kak je...
BTW, kaj nema više onog da kad upišeš psovku tu na forumu, u postu ti automatski izbaci zvjezdice? :icon_e_biggrin:
Gogo, probaj živjeti vani pa zaključi sam. Tam postoji rad i samo rad, a život je sporedna stvar. Mir i zadovoljstvo se nemre novcima platit.
Istina, vas mlađe se lako ukroti pravilima, dok mi stariji znamo i za ljepotu života bez njih. Poštujemo prirodne zakone, a ne ove nove umotvorine koje zarobljuju ljepotu ljudskog duha (ili duha ljudskosti). Toga vani nema, vani se ne druže otvorene duše: svak si nosi komad mesa na zajednički roštilj, nosi ujutro posudicu s hranom koju će mu dijete pojesti u vrtiću... i da to prihvaćamo kao normalno?
Nisam za ostavljanje nereda iza sebe, ali čemu imati nekaj protiv veselice s pečenjem na otvorenom? Prije bi rekel da je to zavist nego briga za park...
Puknuti, i ja sam čovjek od krvi i mesa; hvala na tome kaj me poštuješ
Eeee,, Savo,,, Savo,,,
pa trava je bila u džointima,,,,:icon_fU:
E samo da se nadovežem,,,ta skupina kako sam saznao je slavila Đurđevdan,,,
ma vala nek su slavili,, kako su slavili,,, pa makar i i na Branderbuškoj kapiji,, :tongue:
Mislim da je više do lakomog kapitalizma.
Zamislite koliko bi neki restoran zaradil na 150 gostiju? I koliko bi se naplatili poreza?
Ovak država nije dobila nikaj.
A vjerojatno su i janjci iz rodnog kraja
Osim toga, oni su i prijetnja ustavnim poretku: nisu prijavili skup...a zamislite da su nakon janjaca i vina (iz demižona, bez markica) zapjevali gange i pokrenuli revoluciju njemačkog društva. Strašnogiggle): (Oprostite mi na sarkazmu)
U dva sata dva kvara prekjuče , prvo mi na vladimircu pukne zadnji rukavac , odem kući i skinem sa drugog traktora i donesem namontiram.
I onda mi se raspadne ležaj na kosačici.
Ali dobro je oopet , oba kvara sanirana za sat vremena.
Danas kupio drugu glavčinu i namontirao na vladimirca , spremni sutra za zgrtanje i baliranje ako bude sreće.