AGRIPLUS65 kaže:
taj je sigurno kupil plug za vadit krumpir od tebe :lol:
... poštovanje dragim mojim forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!!!
"agriplus-e65"!!!., to bi se sigurno tebi dogodilo da si ti ikada u životu bilo ča kupio ili pošteno odradio!
., aj, aj., živi i uživaj!., pusti neka drugi i tebe slikadu!!!., a moj plug i moju muku ostavi meni!., znam se ja nosit i sa većim i budalastijima od mene samoga!., ma svim ću ove godine mojim dragim forumašima krompira Ličkoga - pravoga dati!., jedino ćeš ti krompire morat kupovati!!!., dobro mi stoj!.-
forumašu!; ZJ!., da nažalost., ova tregedija se desila mome rodjaku i prezimenjaku Vraniću u mojoj Liki - Jezerani nedaleko mene., fala dragome Bogu! bez tragični posljedica, uništil se dijelomice traktor a moj rodjak se samo dosta natukal., od 1000 ovakovi nezgoda jedan preživi., a upravo je preživil taj jedan!, moj rodjak Josip Vranić - Jezeranska Legenda!!!., sačuval ga je od sigure smrti sam dragi Bog! i sveti Juraj mučenik!!!
forumašu!; Vedo!., pitaš me ča je bilo?., pa bil je trenutak takove posložene sudbine!., a ustvari ljudski faktor ko i na 1000 drugi stvari., nisu bile ispravne kočnice na traktoru., a prikolica i nema kočnica!., rezultat je vidljiv iz priloženog.-
forumašu!; Slatki!., pa na ovome dobrome filmiću Ruske proizvodnje i specifični nezgoda za Rusiju!!!., dobro se vidi kako veličina uopće ne igra nikakovu ulogu!!!., sve se ipak svodi samo na tehniku!!! ...
p.s. MOJA PORUKA U SVEZI ZAŠTITNOG OKVIRA ZA TRAKTORE!., nemojte ji skidat sa traktora., a ko ji nima?, neka ji ugradi i to pod razno!!!
narode moj!., zaštitni okvir ili kako god se zval? u kome narodu dobro je imat!., a da je dobro imat kažedu nam i ove sličice iz priloženoga., da ga ni bilo na traktoru MF od moga rodje, nebi on bil više medju nama živima!., a moram i ovo dodat!; kaže nam sam dragi Bog!., ČUVAJ SE!., ČUVAT ĆU TE!!!.-
Bog!., čitamo se ...