Zna i ZJ samo mu je malo trebalo da se skoncentriraZnam ja, nije daleko od Krizevaca, bio tamo po neke dijelove za Rakovicu. Vidio sam sprzenog Dajca, strasno:shock:
pukla poluosovina :scratch, jezuškristuš ,pa kaj je taj radio traktoru ?E ovako je prošao drugar kada se nije blokada isključila.
[/URL]
Znači imali ste od čega napiliti klocne, ali :scratchVukao drvo dužine 4m a prečnika 40 cm i nije se blokada isključila i eto belaja.
Nije to slabo nego je motor prejak .to sam čul dosta puta da se na 539 zna polomit,kaj je tak slabo?
sreča nemam šperu.
560 je druga priča , on ima bočne reduktore .Omjera su ziher cca 4-5:1 pa ispada na obrnutom metodom treba 4-5 puta veći moment na kotaću da bi bil isti moment u diferencijalu .dvojica u selu su polomila kad nisu isključili špere,dok na 560 ak ju ne isključiš nebuš ni skrenul sam ravno ide.
560 dušu da za tanjuranje 2brza i gas tanjurače ni nevidiš koliko rastepe zemlju.opet oranje u 1 mu ko fali snage ak si na 25-30cm,a 3spora imam filing da bi i 3 brazde mogel vuč.ista stvar sa malim ferđom.
nis imal priliku probat ove sa 5 brzina možda se to manje osjeti jel ima veči izbor brzina.