Pa nije baš da nije pretovarSat i pol vremena vožnje da bi pukla guma 700m prije kuće na Majevici.. Mitas 14pl stavljene nove lani.. Kabat daleko bolja od njih.
Ovo je još oriđiđi gumaMi smo ti felgu okovali limom, povarili i ganjali godinama.
Isto se to dešavalo svako malo pa smo riješili na taj način 💪💪
Ima ih i danas. Dimenzija je 3,50-6(8):Uhh bilo je nekad u ducanu guma za tacke kaj su izgledale kao linijske za imt prednji kraj samo u manjoj colazi i bile su par mm debele....kroz trnje i kamenje bez problema na trokolica kosilici Bertolini...
Nadam se da ih jos ima jer ove danasnje papirnate probijes na otkosu.
Poslušaj čovjeka , skuter guma je zakonKoji je to prikkjučak?..djeluje dosta opterečeno...tog profila više nema kvalitetnog..gledaj po otpadima uhvatiti od skutera..nađe se ..skupa s felgom.malo zapecaš elektrodom i gas
Svejedno, nebi smjela puknut nova guma. Nema tu više od 4t tereta, nebi rekao da je teže od tritikala ili kukuruza u zrnu bez gornje daske.Pa nije baš da nije pretovar
Nisam još vidio da imaju taj feder,to je neka naknadna ugradnja?
šlaufe se ionako u većini slučajeva kupuju novi,jer dok skužiš da je probušena otkine ventilSad kupiš oba dve i bez brige si, i šlaufe nove💪
Ako napumpaš previše onda dosta grablje skaču,ali bolje da je malo tvrđe nego mekšeMoj čaća ima teoriju da ako se napumpa da je tvrda kao kamen ponaša kao kad napneš šibu prije nego zamahneš mačetom..Znači mekšu šiba ili trn teže probije.
Ja isto stavio takve i super su se pokazaleIma ih i danas. Dimenzija je 3,50-6(8):
Takve imamo već valjda 30g. na ovakvom SIP UTO 205 i nakon ugradnje nikad više problema, pa na dvojim tačkama i kalaču.
Jedino kaj današnje zračnice ne valjaju niš i ispuste se za tjedan dana.
Po meni nema dosta platni,ja sam na kosilicu za treći kotač stavio od viljuškara samo je dosta trvrda,ali nema više bušenjaPoslušaj čovjeka , skuter guma je zakon
Sip uto 250, takve sam kupilNisam još vidio da imaju taj feder,to je neka naknadna ugradnja?
Ovu sam čul kad je pukla, bome sam se prestrašil. Al ostalo za obaviti još jedan krug pa završil sa praznom gumomdok skužiš da je probušena otkine ventil
Taj feder služi za smirivanje vilica od oscilacija, a ujedno malo pomaže kod namještanja visine kotača.Sip uto 250, takve sam kupil