Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Bar se buš malo počinul👍nebu posel nikam pobegel.
Srećom je lijeva, i ja sam imao sličnu nezgodu prije godinu dana isto se dočekao na ruku. Brz oporavak.To i ja kažem
hvala svima na lijepim željama
Ovisi.nebu posel nikam pobegel.
koliko god sam imao predavanja o zaštiti na radu uvijek su napominjali da sa na ljestvama ne smije raditi,one služe da bi se na nešto popeo,platformu skelu...a 90 % poslova se obavi baš na ljestvamaVečina nesreća na radu se dogodi na ljestvama. Fala Bogu da nije gorše. Pauziraj malo da ne pogoršaš stvar i ozdravi čim prije.
Nije sve u novcima,svega bu al nas nebu.Ovisi.
Ako je za novce ....ode on...
Ali ako nije..... istina je da ga niko nebu umjesto tebe napravil...
Baš takkoliko god sam imao predavanja o zaštiti na radu uvijek su napominjali da sa na ljestvama ne smije raditi,one služe da bi se na nešto popeo,platformu skelu...a 90 % poslova se obavi baš na ljestvama
Koji si ti škrtac.Nije sve u novcima,svega bu al nas nebu.
Nego @bane1978 jel ti treba kaj donesti? Banane? Sok neki Fructal? Od Naranče ili gusti? Ili napolitanke? 🤔🫡Ak ti kaj treba ja ti dopeljam, čak i jabuke neke? Tu smo za pomoći, ali malo je takvih ko ja nažalost.
Ne vidim da još ko nudi pomoć.
Nemoj se sramiti tražit pomoć.
Zato idem na kvalitetu i ljek. 🍷😉
Rekel bi Mujo Hasi nakon pada:,bitno da nisam glavom negdje lupil,a ruka bude zarasla...
Sad se budu žena i ljubavnica "potrgale" koja će više pomoći 🤭hvala kapetanu za ponuđenu pomoć,ali za sada se snalazim
Jel bus stigel od tolikog posla?Ako trebaš ja sam uvijek za pomoći, nemam puno al pomognem kolko mogu👍😉