Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Koja je to silina od udarca morala bit kad je zeko puko popola,ai koja je bila brzina ovoga u autu,nešto strašno. Ajde fala Bogu da su svi živi,bit će još željeza.
samo loše stvari po novinama i to sa smrtnim slučajevima a najgore su ove gdje stradavaju djeca,pa više nije normalno kakva se sve zla dešavaju,evo jučer tu blizu mene ženi se u štali odlomio komad vila i drito se zabio kroz lice,nadam se da sve bude ok:madmana::madmana:
Jako žalosno kad mladi ljudi izgube život a to šta veliš alkohol i velika brzina največi su uzrok tim nezgodama pa zar se nikad neče opametiti zar nevide tuđe greške zar misle to se meni neče desiti vidim i kod mene ista priča mladost ludost i tome nema kraja nažalost...