a nego kak se maže svako prestupno ljeto? bager radi dvije smjene po 12 sati čak ga bi bilo dobro dva puta mazat jer su ovi novi puno lošiji od starijih
ak su i lošiji materijali ali i strojari mogu vraga strgati... u bivšoj firmi su na novom HYUNDAI-u lomili kran 2 puta, prvi put im priznali pod garanciju drugi put ne i onda šef gradilišta skinul svima plaću za taj mjesec 10 posto pa se ti misli..n):
jel ovo oko Vrgorca slikano?
Kakva to je ptica??
Neznam neka mala lijepa pticica koja je morala pocinit samoubojstvo al di bas na mom autu:icon_cry:
evo nam danas nove havarije,baš nas je krenulo ovih dana
Vidjela prljav pa nema štete..Ja sam isto jedan veliki ljubitelj životinja i više volim životinje nego ljude!! Do sada nisam nikada baš tako kao ti, al jednu mačku sam pogazio, sav pretrno! Na žalost nisam mogao ništa jer je mačka doslovno podletjela :
Ma nisam ja mislio na to da mi je zamazala auto nego ne volim gazit zivotinje ja cu radit svakakve manevre samo da izbijegnem!
Ma nisam ja mislio na to da mi je zamazala auto nego ne volim gazit zivotinje ja cu radit svakakve manevre samo da izbijegnem!
vozili ga na labudici i zakačili za tunelsku oplatu samo je jedno staklo ostalo čitavo
ima i u tome nešto kolega,a što se tiće ovih ptićica,problem je što jedan dio je doživio šok od ove hladnoče i sad se muvaju oko ceste radi soli i nisu jako pokretne,danas sam prešao blizu 100km i strava što ima ptica oko ceste,čak mi je nemalo fazan izletio danas pod auto,osobno kočim na sve veče od pola kilenema ozlijeđenih na svu sreću,a sve je to zato kaj moramo kopat u zemlji(kamenu)u velikom tjednu bar ja tak mislim
*bučo desi se...
Jao nesvidaju mi se takvi prizori!