--primjetio sam neki dan da se vrapci i b druge ptičice u ovo vrijeme kada je bilo malo bljuzge po cesti spuštali na asfalt i nešto kvockali, sol, vodu, tko će ga znati inaće meni se jednom dogodilo ali to je bila jako velika brzina da sam vrabca pokupio sa brisaćem t.j. pod brisač mi se zabio a krvi puna šajba, poko je kao da paradajz baciš u šajbu,,
-- inaće da se pohvalim od ponedjeljka imam 13 štihova na gornjem dijelu desne podlaktice,, imao sam prilike vidjeti kako mo kosti izgledaju, jučer vadili dren a sutra idem na previjanje pa ću pokušati uslikati da vidite o čemu se radi ,,
- nikada više neće mi pasti na pamet da idem nešto improvizirati, dobio sam od prijatelja finu brusnu ploču sa kojom je on brucio tlačnu pilu našao sam motor od usisavaća, mali veličine šake i tu brusnu poloču montirao na osovinu od motora te planirao naravit postolje za motor ali rekoh ajde prije no šta budem radio da vidim kako to vrti i stavio motor u steg, snegnuo i uključio u struju prvo je počeo polaka a onda kao helikopter je počeo vrtiti frrrrrrrrrrrrrrrrrrr, krenem rukom prema njemu da ga isključim kada ono krš i lom razletila se ploča i opiči me po ruci preko dubonke i majce mi rasječe ruku, uf, ali evo blagnadni su pa svejedno ništa ne radim ali imam jedno veliko iskustvo, više se ne izgram sa nikakvim strojevima, t.j. ručnim radovima