Bio ti je tup lanac kad nisi uspio obrijat noge,šalagiggle):
Susjed se baš ovu godinu isto porezao motorkom,i to po ramenu
Evo i moje koljeno koje je prije 11god dozivjelo masakar motornom pilom stihlgiggle):
oprostite na neobrijanim nogama:icon_rofl:
Ma decki moras nekad malo vecu nezgodu dozivit jer da sam bez nezgoda nikad nebi upozno one zgodne medicinske sestre na hitnoj:icon_syda:blush)::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Joj sestre:icon_mrgreen: kad ti dođe pa ti tepa,kak nebi ozdravio čovjekhappy): A curi para išla na uši kad je neka mlada sestra došla mjenjat infuziju i sl
Doveli mene iz hitne u sobu kad ono došla jedna stara sestra i tri mojeg godišta,uf zaboravio ja na kilometar zavoja na ruci i prst koji visi,kad kažu,ajd da ti skinemo tu krvavu robuclap):Sreča pa neki organi od šoka nisu radili kak treba jer bi biloblush):
E malo kasnije dođe jedna mlada sa obrazcom i pita kaj več ispituju prje operacije i dođe pitanje jesteli več bili kad na operaciji;jesam,kad; u petom osnovne,kaj ste operirali;blush):hmmm,malo ja bio tiho pa kažem,kožicu,a ona,kakvu kožicublush):e jebiga,onda sam morao reč jasnije,pa onu kožicu,dole na njemu,e onda je bilo njoj višeblush):nego meni:icon_redface:
El provjerila el zaraslo?? giggle):