• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Danas čim sam krenuo kultivirati vidim vuče traktor u stranu, poslije skužim kosi se cijeli kotač.. Skinuo s drugog kultivatora i gas dalje..

Prilozi

• IMG_20220606_141143.jpg
    IMG_20220606_141143.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 57

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Struju na vozilima premalo ljudi doživljava s respektom, a posljedice takvog odnosa mogu biti katastrofalne.
Imam staru A klasu za po sumi i njivama. Neisplativ popravak na zalost. Trulex de luxe. Stoji u drvenom sjeniku, obavezno kleme odspojene i akumulator van. Obavezno. Nikad, niti preko noci ne ostaju kleme spojene. Steta bi bila enormna da stakor pregrize koji plus.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Po izgledu auta, vozač ako je bio vezan bi trebao biti eventualno polomljen, ali živ, suvozač ako je postojao...

Nagledao sam se svakakvih prometnih i ljudi u njima, baš prije cca. tjedan dana smo imali jednu sa smrtno stradalom osobom, samo zato jer nije bila vezana, da je osoba bila vezana, prohodala bi za par mjeseci i to je to.

Ljudi podcjenjuju sigurnosni pojas, a u frontalnim sudarima zlata vrijedan.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Koliko sam ja skuzio vozac je iso u vjecna lovista, a gledo sam snimku na yt i nije mi jasno frajer je iso pun gas direktiva u kamion i doslovo prošo ispod kabine...auto još dobro i izgleda s obzirom na viđeno

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Vozač je jedan narkoman sa dužom historijom sranja, iz našeg sela ,vjerovatno je bio pod jakom dozom da uradi ovo. Živ je jos ali na aparatima .

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
Sreca pa je u kamion udario, da je u putnicko
Bog sami zna sta bi uradio. Narkomana, alkosa za volanom mi nije ni sekunde zao

Najnoviji postovi

Na vrh