• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,938
Kad sam ju kupil (rabljenu, 1999.), nije se dala vleći u rikverc, jer je cvikal puž. Pužno kolo je bilo zajedeno, pa sam kupil i ugradil novo.
Tek poslije sam shvatil koji je bil razlog cvikanja, no ipak sam zamijenil kolo iako je staro još moglo voziti.
Drugo niš nije mijenjano.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,117
Vjerujem da su u onom stolječu dijelovi bili možda čak i orginal.
Ovaj kod kojeg sam ja danas to kupil čak i na stranici priznaje da je to zamjenski dio.
Kad sam gaza pultom pital zakaj to ne paše čak se ni trudil nije da mi laže.
Uzmi ili ostavi..

Daj pogledaj na onoj vuri kaj ti je Puknuti poklonil jel osim broja okretaja bilježi i radne vure da vidimo kolko si od onda sati rada složil sa njom.
Bil bi to interesantan podatak ako je ikak moguče do njega dojti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,938
Kupljeno je u tvornici osobno tih godina, a radilo je dosta do vremena zamjene motora (dakle, prije brojila).
Brojilo sati nije ugrađeno, već ga koristim za "mobilne aplikacije".

Najnoviji postovi

Na vrh