Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,156
Bilo negdje kako je veći tokarski zahvatio čovjeka. Letjele ruke, noge crijeva....
Mislim da nema onog tko je vozio Tomosaki sa ventilatorom, a da nije ostao bez ventilator i žnjiranaca, vezica, špigeta
Nema da, interesantno je kaj meni nikad ni jedan zbog toga nije spucal, otrglo se koje pero ali samo to. Od kakvog materijala su ih samo delaliMislim da nema onog tko je vozio Tomosaki sa ventilatorom, a da nije ostao bez ventilator i žnjiranaca, vezica, špigeta
Probaj me pozvati na prvo sa spiska.Sam kaj se ti ne pridržavaš ni jednog od toga🫠🤣
Ja zemem luka i paradajza. Ili je luka ostalo još od prošli put v gepeku od @jlukaci7 🤔🤭Probaj me pozvati na prvo sa spiska
Meni je puno puta prožvakalo vezicu, ali ga je bome jednom skinuo do zadnjeg pera, ni jedno pero nije ostalo, samo poklopac magnetaNema da, interesantno je kaj meni nikad ni jedan zbog toga nije spucal, otrglo se koje pero ali samo to. Od kakvog materijala su ih samo delali![]()
A onaj T12 je imal aluminijski, pas kosti, taj je bil kvalitetnijih peraja nego današnje turbine.
Probaj me pozvati na prvo sa spiska.