• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,915
Imam onu hoblericu Mio standard. Hoblal sam daske i onak sam se malo prignul (mam se sjetim susede). Na sebi sam imal pulover doma štrikani debelom vunom. Sa te strane je i remenica koja mi je vlovila pulover. To me tako scuknulo kaj mi je skoro potrgalo kičmu. Pulover je bil tak jaki kaj ga nisam mogel potrgati, a hoblerica me vlekla na noževe vele. Malo je falilo kaj mi nije pohoblalo nos. Makar da mi ga je pohoblalo pola još bi ga dosta ostalo. Tak sam se napel kaj sam odigel hoblericu i tek onda je pulover popustil kaj sam se oslobodil. Onda još nisu uvozili kineske pulovere, sa njim ne bi bilo problema. Ovoga mojega je splela nekakva babica. Sjećam se da sam ga kupil vu Zagrebu na Dolcu. Takvih više nema, ali je mene skoro koštal nosa. I onda neš kupoval kinesku robu.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,545
Meni je nekad apenka potegnula žnirance sa cipela kroz ventilator i zavezala ih iznutra.
Kak sam lepo opal

Najsigurnije je kak je mene moj otec učil.
Kad se jede prigni se.
Kad se pije nagni se.
Kad se radi makni se.
Mislim da nema onog tko je vozio Tomosaki sa ventilatorom, a da nije ostao bez ventilator i žnjiranaca, vezica, špigeta

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,062
Meni je nekad apenka potegnula žnirance sa cipela kroz ventilator i zavezala ih iznutra.
Kak sam lepo opal

Najsigurnije je kak je mene moj otec učil.
Kad se jede prigni se.
Kad se pije nagni se.
Kad se radi makni se.
Sam kaj se ti ne pridržavaš ni jednog od toga🫠🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,821
Mislim da nema onog tko je vozio Tomosaki sa ventilatorom, a da nije ostao bez ventilator i žnjiranaca, vezica, špigeta
Nema da, interesantno je kaj meni nikad ni jedan zbog toga nije spucal, otrglo se koje pero ali samo to. Od kakvog materijala su ih samo delali :unsure:
A onaj T12 je imal aluminijski, pas kosti, taj je bil kvalitetnijih peraja nego današnje turbine.

Sam kaj se ti ne pridržavaš ni jednog od toga🫠🤣
Probaj me pozvati na prvo sa spiska.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,821
Njega ti zovu Krt, onaj drugi iz mog kraja ima novčanik od krtove kože.... samo ono treče sa spiska mene, a i tebe more dopasti sa njima :hahah:
Šalim se malo, dečki su okej.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,545
Nema da, interesantno je kaj meni nikad ni jedan zbog toga nije spucal, otrglo se koje pero ali samo to. Od kakvog materijala su ih samo delali :unsure:
A onaj T12 je imal aluminijski, pas kosti, taj je bil kvalitetnijih peraja nego današnje turbine.

Probaj me pozvati na prvo sa spiska.
Meni je puno puta prožvakalo vezicu, ali ga je bome jednom skinuo do zadnjeg pera, ni jedno pero nije ostalo, samo poklopac magneta

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,733
Dok se pere v benzinu onda postanr kruti i počne se trgati..
Al je, kvalitetna plastika, nakon 40 il 50 let još v dobrom stanja..
Anegdotu z žnerancima v ventilatoru imam i ja 😀

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,915
Prati se vu benzinu? Hmmm, to još nisam isprobal. Svakakve savjete sam čul, ali ovo još ne. Probati, nema se kaj zgubiti, jedino kaj ostane miris kaj da delaš na benzinski. :unsure:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,821
Dobri moj prijatel, ništ tim mladima naj verovati.
Zmišlaju nebi li još večega norca z nas mogli delati.
Pa barem ti znaš da ja ta vražja otapala sva moguča koristim od navek.

Ak ti taj vrag na šloprčke dojde ima da pol vure na smik ideš z njima po strnišću, to ti je gorje nek da se najkvalitetnije napiješ

Na vrh