• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,231
Velika sreca kaj je puklo tu di je puklo..i jos veca sreca kaj je kod suseda ista takva sprica za otpad pa sam brzo isel skidat crijevo kod njega, poravnal nosace i spricat...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,563
Na isto dojde kad mala beba zamjeni noč za dan i odrasla osoba tjedan za vikend.

Ja (od kad crkvu idem samo kad moram) sam isto shvatil da je bolje ta dva dana vikenda zapeti a kroz tjedan se odmarati i zato danas sadim jer sutra je vec ponedeljak :ROFLMAO:
Rekla moja baba, sinek, greh nejde u usta nego iz usta. Tak i oni koji moraju zapeti nedeljom i svetkom.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,923
Zakopcal spricu, a bil je i kardan u spricu zakopcani jer sam neki dan sprical...i zaboravil zakopcati u traktor...krenul prema naprijed i kardan se zapicil u zemlju.
Tu počinje godina proizvodnje djelovati.
Ja sam kardan objesio sa lančić da stoji uzdignut da se skoro sam ubode.

Najnoviji postovi

Na vrh