Tu počinje godina proizvodnje djelovati.Zakopcal spricu, a bil je i kardan u spricu zakopcani jer sam neki dan sprical...i zaboravil zakopcati u traktor...krenul prema naprijed i kardan se zapicil u zemlju.
Dobro je jež prošo,,a tek da se popeo na čeličnu četku,,Tko radi taj i griješi, kaže jež i siđe sa ribače četke.![]()
Uglavnom bude tak, nadelam se da mi se muda obese do podaMuha,,bil ovo nekad kod tebe???
I to je istinaRekla moja baba, sinek, greh nejde u usta nego iz usta. Tak i oni koji moraju zapeti nedeljom i svetkom.
Jel mozete poslati vas broj da vas pitamTo tje bil tvoj kvar 😀
Imam zaslikano dok smo ga pri tebi počeli rastepati samo..
Al bitno da smo složili. Oni koji duže vrijeme imaju neki od DF kombajna su sigurno upoznati z tim kvarom dok kombajn ostane bez pogona. Navodno im je to mana 🤭
Imaš i sreću kaj ti je šaka mala, to je tkzv. ginekološka šaka. Kaj misliš kak bi riješil kvar da imaš šaku kaj Mate Parlov?Ekipo, ne znam uopće kak da ovo podijelim sa Vama al siguran sam da se to samo meni more dogoditi. I to zato jer sam lijeni kaj stari konj. Lijepo mi je par forumaša ( a pogotovo Muha) reklo kaj treba napraviti na zetorovom mjenjaču da ne pomiješa brzine al eto, ja sam ( uz sve moje poslove) mislil da se to meni ne može dogoditi. Jer eto, ja sam profesionalni vozač i kao znam ja to. I nije problem miješanja brzine, riješi se to u par minuta,4 šarafa i poravna se, ali kad ti............. ključ 13upadne u mjenjač , e to je seks na eks...(ne pitajte kak sam to uspel)
Ništ, izvadi poklopac, ( prije toga sve povaditi plehe,poklopac sa sjedalom malo podignuti) i sreća u nesreći, zgulil sve ruke al na kraju uspješno završila operacija (malo sam onaj birač pumpe hidraulike napel i ušla ruka u mjenjač).Jedino moram sve rastepsti ponovo da ubacim dihtunge ( samo sam silikonom za brtvljenje namazal pošto sam ostal na polju) i navarim bradavice na vilice da mi ne klize više hebem im sve... Zekonja moj voljeni![]()
Nije baš tak mala ali ušla je😁kaj ti je šaka mala
Sta ti je savjetovano MUHA da uradiš neznam, dalis treba variti dodatne granucnike Ne. Kad se okrene poklopac, na dijelu gdje je ručka - birač nalazi se ploca koja ogranicava hod po dužini ili uzduzno osno pomjeranje zubčanika. Ta ti je ploča poderana razštaufana. Ta se ploča mijenja i nema problema dok se ponovo ne razštaufa. Ako bude nešto skidao uslikaj poklopac odozdo da se vidi biraš i štauf na ploči. Ali imaš jedan upitnik. Obavezno provjeri stanje viljuški, usljed većeh hoda one trpe savijanje i nekad puknu.Ekipo, ne znam uopće kak da ovo podijelim sa Vama al siguran sam da se to samo meni more dogoditi. I to zato jer sam lijeni kaj stari konj. Lijepo mi je par forumaša ( a pogotovo Muha) reklo kaj treba napraviti na zetorovom mjenjaču da ne pomiješa brzine al eto, ja sam ( uz sve moje poslove) mislil da se to meni ne može dogoditi. Jer eto, ja sam profesionalni vozač i kao znam ja to. I nije problem miješanja brzine, riješi se to u par minuta,4 šarafa i poravna se, ali kad ti............. ključ 13upadne u mjenjač , e to je seks na eks...(ne pitajte kak sam to uspel)
Ništ, izvadi poklopac, ( prije toga sve povaditi plehe,poklopac sa sjedalom malo podignuti) i sreća u nesreći, zgulil sve ruke al na kraju uspješno završila operacija (malo sam onaj birač pumpe hidraulike napel i ušla ruka u mjenjač).Jedino moram sve rastepsti ponovo da ubacim dihtunge ( samo sam silikonom za brtvljenje namazal pošto sam ostal na polju) i navarim bradavice na vilice da mi ne klize više hebem im sve... Zekonja moj voljeni![]()