• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,488
Ajd ga pod takvim gasom prešaltaj u hodu i to uzbrdo, pa da vidimo jel bude krčal i skoviščal.

Nikola Bistrović

Novi član
Tu od
4 Lip 2019
Poruka
27
Ekipo, ne znam uopće kak da ovo podijelim sa Vama al siguran sam da se to samo meni more dogoditi. I to zato jer sam lijeni kaj stari konj. Lijepo mi je par forumaša ( a pogotovo Muha) reklo kaj treba napraviti na zetorovom mjenjaču da ne pomiješa brzine al eto, ja sam ( uz sve moje poslove) mislil da se to meni ne može dogoditi. Jer eto, ja sam profesionalni vozač i kao znam ja to. I nije problem miješanja brzine, riješi se to u par minuta,4 šarafa i poravna se, ali kad ti............. ključ 13:eek: upadne u mjenjač , e to je seks na eks...(ne pitajte kak sam to uspel)
Ništ, izvadi poklopac, ( prije toga sve povaditi plehe,poklopac sa sjedalom malo podignuti) i sreća u nesreći, zgulil sve ruke al na kraju uspješno završila operacija (malo sam onaj birač pumpe hidraulike napel i ušla ruka u mjenjač).Jedino moram sve rastepsti ponovo da ubacim dihtunge ( samo sam silikonom za brtvljenje namazal pošto sam ostal na polju) i navarim bradavice na vilice da mi ne klize više hebem im sve... Zekonja moj voljeni:ROFLMAO:
Kad već vadiš opet ja bi onda još onda poluge reduktora i kardana potvrdil švasanjem da nebi bilo ovoga kao i kod mene Dropbox

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,666
E to, sve zašvasajte, i poklopac zašvasajte za mjenjač.... a poslje nek se neko drugi jebe s tim. Vi nebute imali vremena, a kad vas on oplete za brušenje vama bu skupo...

S onim kaj veli Smilan ja se nebi složil.
Ja ne kupujem nove vilice po kojima je neko švasal, ja sam pripremim i zašvasam staru vilicu i fala onom gore nije mi još ni jedna kajlica opala.
A nova kulisa nebu pomogla, zakaj, pa zato kaj je kučište poderano, a hod vilice se povečava zbog nitni ili zbog utvrđivača... ma sve treba zašvasati, velim ja vama.

Najbolje vrata za štok :hahah:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,666
Taj tvoj varioc neke brabonjke slaže, kao da ima tvrdu stolicu, nek pazi na hemeroide :ROFLMAO:

Na vrh