• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,538
Prošle godine sam si uzeo ABC od 9 kg za po kući i garaži, bolje išta nego ništa.

Dok odmotam crijevo s vodom i pustim vodu, ovim sam vjerojatno već ugasio.

Jedino još nisam odlučio gdje ga postaviti, sad mi se povlači po garaži, ali kontam da je najbolje pored ulaznih vrata u kuću, tu je natkriveno, ne smeta nikome i ne bode previše u oči.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,583
Nemere pred GO bez problema... To sam si već zapamtil...
Pukla cijev od vode punici i tastu.... A nisu ni približno znali gdje je cijev, jbg uspel sam na kraju locirati na skoro metar dubine 🤦‍♂️
Sva sreća pa v noć ne startamo put juga:rolleyes:
43429.jpg 43422.jpg

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
180
Moje su sve propustile nakon 20g useljenja u kucu (kako koja; neka prije neka kasnije u intervalu par godina). Razlogi su bili galvanski spojevi cink-cigla i ulegnuca zemlje. I kanalizacija i voda za pice-tehnicka voda ili i kako god, ali sve koje su imale upad u gradjevinu (hizu) sa puste zemlje(gradj. zemljista). To se mora ocekivati, al je navek japa bil kriv jer nas je i sebe tak naputil. Prilikom obnove odma covek skuzi kaj ga hebe i uci za dalje. Za sad nista ne pusca; tj. cekamo. Slucaj kak sada ima "Frenki F3" sam imal jemput gda mi je racun za vodu narasel kak da napajam krapinsko priobalje :)
bilo je grdo fala visnjemu nismo trebali prekopati celu parcelu. Samo sam iznajmil pikamera da skine betona oko hize, dalje se moglo i po noci popravljati kad je nova zila cevi kroz staro okno prokopa presla. I da napomenem ne pusca japi ili vec susedi puscalo je meni; tak da saki put 3dana go i imas-nemas ekipu.
Jedne 2021g mi je rekel "strucni organ" z privat firme, a kisa je jos padala da bi dosel i pogledal za 1k Kuna. Rekoh fala nek se i podavimo, ali eto na zalost svih nismo.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,583
Bolje da ni nejdeš. Moji omladinci danas 14 vur Varaždin-Jezera na Murteru. Inaće je 4 vure vrata do vrata
Maa, znam, pratim....kupil sam kartu , moram dojti na vrijeme inače propada, imam trajekt ujutro u 8.00 iz Zadra..

Najnoviji postovi

Na vrh