• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SLIKE - NEZGODE, LOMOVI...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,538
Prošle godine sam si uzeo ABC od 9 kg za po kući i garaži, bolje išta nego ništa.

Dok odmotam crijevo s vodom i pustim vodu, ovim sam vjerojatno već ugasio.

Jedino još nisam odlučio gdje ga postaviti, sad mi se povlači po garaži, ali kontam da je najbolje pored ulaznih vrata u kuću, tu je natkriveno, ne smeta nikome i ne bode previše u oči.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,583
Nemere pred GO bez problema... To sam si već zapamtil...
Pukla cijev od vode punici i tastu.... A nisu ni približno znali gdje je cijev, jbg uspel sam na kraju locirati na skoro metar dubine 🤦‍♂️
Sva sreća pa v noć ne startamo put juga:rolleyes:
43429.jpg 43422.jpg

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
184
Moje su sve propustile nakon 20g useljenja u kucu (kako koja; neka prije neka kasnije u intervalu par godina). Razlogi su bili galvanski spojevi cink-cigla i ulegnuca zemlje. I kanalizacija i voda za pice-tehnicka voda ili i kako god, ali sve koje su imale upad u gradjevinu (hizu) sa puste zemlje(gradj. zemljista). To se mora ocekivati, al je navek japa bil kriv jer nas je i sebe tak naputil. Prilikom obnove odma covek skuzi kaj ga hebe i uci za dalje. Za sad nista ne pusca; tj. cekamo. Slucaj kak sada ima "Frenki F3" sam imal jemput gda mi je racun za vodu narasel kak da napajam krapinsko priobalje :)
bilo je grdo fala visnjemu nismo trebali prekopati celu parcelu. Samo sam iznajmil pikamera da skine betona oko hize, dalje se moglo i po noci popravljati kad je nova zila cevi kroz staro okno prokopa presla. I da napomenem ne pusca japi ili vec susedi puscalo je meni; tak da saki put 3dana go i imas-nemas ekipu.
Jedne 2021g mi je rekel "strucni organ" z privat firme, a kisa je jos padala da bi dosel i pogledal za 1k Kuna. Rekoh fala nek se i podavimo, ali eto na zalost svih nismo.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,583
Bolje da ni nejdeš. Moji omladinci danas 14 vur Varaždin-Jezera na Murteru. Inaće je 4 vure vrata do vrata
Maa, znam, pratim....kupil sam kartu , moram dojti na vrijeme inače propada, imam trajekt ujutro u 8.00 iz Zadra..

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,513
Kakva ljepota biti vlasnik vode. Čak dvije vode. U selu imamo dva vodovoda čiji smo vlasnici. Godinama smo plačali pauslno godišnje 10 km, od prije dve godine smo krenuli u naplatu po potrošnji je su poceli svaka druga kuća bazen, da bi kontrolisali potrošnju.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,828
Maa, znam, pratim....kupil sam kartu , moram dojti na vrijeme inače propada, imam trajekt ujutro u 8.00 iz Zadra..
Mi jutros krenuli i za čudo božje sa samo 20 min kašnjenja, na trajekt čekao ravno 10 min

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
184
Kakva ljepota biti vlasnik vode. Čak dvije vode. U selu imamo dva vodovoda čiji smo vlasnici. Godinama smo plačali pauslno godišnje 10 km, od prije dve godine smo krenuli u naplatu po potrošnji je su poceli svaka druga kuća bazen, da bi kontrolisali potrošnju.
"Nestle" ili "Rici-yt" model, zal mi je; no ljudi kroz vrijeme su vazda isti.
Mali primjer tecenja (time stamp u videu "nhf"):
pero i ge

Najnoviji postovi

Na vrh