Nekakva extra mirna genetika ili ima šta u hrani za smirivanje
Koje su to pasmine? Kaj nije durok kanadski? Makar su mi ovi blijedi za duroka
Sve ti ovisi firmi vlasniku itd., jedino zajedničko za sve je da u Kanadi u poljoprivredi se svi sati plačaju isto bez obzira da li se radi o prazniku, suboti, nedjelji ili prekovremenom. Na prvoj farmi se radi 9,5 sati dnevno efektivno 8,5 sati jer pauze nisu bile plačene, na drugoj mi je jedna pauza bila plačena i tamo je posao bio dezorganiziran tako da se što duže radi jer je svaka minuta bila plačena (ali po redovnoj satnici).Na prvoj farmi nismo imali plačeno prekovremeno i to je još jedan od razloga zašto nisam prihvatio poziciju voditelja jer ako treba ostati duže kao obični tehničar (ja sam bio viši tehničar ali to je isto) nisam morao ostati a kao voditelj bih morao ostati i riješiti problem a ne bi mi bilo plačeno. Na prvoj farmi sam imao slobodno svaki drugi vikend i jedan dan u tjednu tako da sam jedan tjedan radio 4 dana a jedan 6 dana, na drugoj sam radio 11 dana u cugu i onda tri dana slobodan.Kak je radno vreme? 8vur delaš ili? Spavanje, hrana sve plaćeno? Petki, svetki, vikendi?
Postavi to pitanje u ovom threadu umjetno osjemenjivanje nazimica i krmaca da ne izgleda kao da pišem sam sebi 😂😂 pa ču ti tamo pokušati odgovoritiPosto ste radili u reprodukcija, jer moze detaljnije o vreme osemenavanja krmača I nazimica