• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
ovaj john deere 5G po izgledu je puno bolji od 5625 a valjda je tako i u cijeni :scratch :scratch kad samo več kod tih serija
u Virovitici na sajmu je bio jedan 5M serije jako sličan tome 5G el ima netko kakvih podataka o ovoj seriji ili možda sliku sa sajma

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
neznam za cijenu niti za ništa nsiam pitao ali znam da on zamjenjuje 5625-meksikanca. samo malo usavršeniji.
tako su mi rekli. a sad za 5M seriju se nisam raspitivao. kaže da če biti pristupačan za pogčledati u gudovcu na samu pa tak da znaju koje interesira a prevenstveno mene

5M sam sad pogledao i na izgled je oriđiđi JD a izgleda kao stariji model 5820 i nije sličan ovom 5G pogledajte gore na slajudu malo guglajet ljudi

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Sad već davne 2008. na jesenskom sajmu sam i ja gledao taj 5625, zapravo više 5725 i tad su mi rekli da za naše tržište dolaze samo sa mjenjačem 9+3, 31 km/h, a od dodatne opreme se moglo uzeti samo gornja vuča i to ne original, nego neka firma kao proizvodi to za njih.
Upravo zbog mjenjača sam i odustao od tog traktora, da se moglo naručiti 12+12 ušao bi u razmatranje.
E da rekli su mi da su motori od neke starije serije, ali ne sjećam se više koje...

B

Bobo

Guest
Od dodatne opreme, klima, utezi, radio, uske gume, gornja poteznica za dvoosovinke (koliko sam ja vidio da je originalna), 2 para hidro prikljucnica, mislim da je u ponudi i kompresor, al nisam siguran

U seriji ide 9+3 mjenjac, 16.9 gume iza, 2 radna svjetla naprijed, dva iza, donja poteznica.

Ima taj traktoricak dosta opreme, i ovo sto nabrajam je kod nas dobavljivo, a ameri imaju jos i pripremu za prednji utovarivac (joystick s 2 ili 3 komande), 12+12, 24+24, 2 ili 3 para hidro prikljucnica koje imaju jos neke svoje dodatne opcije, poluge hidraulika "na izvlacenje" ak dobro ne priteras prikljucku... ne mogu se svega iz glave ni sjetiti.

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Čini mi se da su, kad sam se ja raspitivao za njih, svi dolazili u hrvatsku s ovom opremom koju si Bobo nabrojio i da se tu ništa nije moglo mijenjati (znam jer smo pitali jel može bez utega), a ovo za vuču dvoosovinskih prikolica se točno sijećam da je prodavač rekao da neka firma to u HRV radi za njih i farba ih u oriđiđi boju pa donekle izgledaju original i to se nadoplaćivalo 200-300 eura, stvarno ne znam točno...a kakva je danas situacija stvarno nemam pojma

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
to je za serije bilo s brojem 5x25. starije. dok ovi novi 5G serija je noviji model i može za naše tržište biti s mjenjačem do 40 km/h i mehaničkim reverzerom i da se nada da če do gudovca stiči nova serija da če se tamo moči pogledati. pa nisam glup znam kaj mi je preodavač rekao. to je sve istina kaj govoriš mm i bobo al to ide sadašnju seriju 5x25. a sad nova serija kolko sam ga razumio se označava s 5G i priložena ks snaga uz to. jedino ako je trgovac mutav pa nezna objasniti.
uglavno moguče je isporučiti tu 5G seriju s s 24f i 12r ili 24x24 mjenjačem s el.hidrauličnim upravljanjem tak mi je rekao i maksimalnom brzinom 40 km/H. ak laže on lažem i ja onda al ne laže kad vam piše na novokomercovoj stranici pa pogledajte

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Sve 5 kikicMF, Bobo i ja smo i pisali o 5x25, a o ovoj 5G seriji ja stvarno ništa ne znam...pretpostavljam da će biti nešto skuplji. Jesu to isto meksikanci? :scratch

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
evo tri pile 5R, 5G, 5M ........ nemoš se odlučit koji je bolji :prayer: :prayer: :supz: :supz:
5f20f210.jpg

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
U čemu je razlika između ta tri???
Mislim da če John Deere-i sad iči slabo pošto se na njih nemože ostvarit povrat..

K

kristijan123

Guest
meni je isto ovaj prvi 5R najljepši al vjeojatno i košta :mrgreen:

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
kikic MF kaže:
neznam za cijenu niti za ništa nsiam pitao ali znam da on zamjenjuje 5625-meksikanca. samo malo usavršeniji.
tako su mi rekli. a sad za 5M seriju se nisam raspitivao. kaže da če biti pristupačan za pogčledati u gudovcu na samu pa tak da znaju koje interesira a prevenstveno mene

5M sam sad pogledao i na izgled je oriđiđi JD a izgleda kao stariji model 5820 i nije sličan ovom 5G pogledajte gore na slajudu malo guglajet ljudi
evo malo gledam na netu te JD-e i nađem ovoga JD-a 5E koji mi puno više izgleda kao kopija JD-a 5625 ( meksikanca), http://www.deere.com/en_AU/equipment/ag ... ctive.html
NewJD5101ELTD3.jpg

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
da to 5G je takozvani (meksikanac) a ove ostale serije su oriđiđi JD. 5R bi trebao biti takozvani allrad traktor. znači bio bi glavni kaj se tiče težih poslova i kaj se tiče lakših poslova jer je malen okretan dok ovaj 5M bi trebao biti za rad oko farme i obavljet poslove lakše. po procjeni. :mrgreen:

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
pilana samo da ima šire prednje gume......el to tvoj :mrgreen: :mrgreen:

KnjazMilos

Član
Tu od
13 Pro 2009
Poruka
166
Zasto john deere a 5R serije nema slabijeg od 80 konja ? Ako je nslednik serije 5020 koja je imala 5620 od 72 KS.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
KnjazMilos kaže:
Zasto john deere a 5R serije nema slabijeg od 80 konja ? Ako je nslednik serije 5020 koja je imala 5620 od 72 KS.

ti igra veliku ulogu tih par ks ?

Najnoviji postovi

Na vrh