Za rijesenje od mladica bio bi najbolji proizvod SPOLLONANTE G italijanske firme L.gobbi, ali ne znam da li postoji kod nas. To je jeda fitoregulator namijenjen bas za spaljivanje mladica oko stabla ili vinove loze. Ne ostecuje vocku.
Protiv ostecenja od mraza trebalo je da koristite fitoregulatore (gibrelin,gerlagib,stimolante 66f) koji pomazu u prevazilazenju stresnih faza,ali takodje i u mnogocemu pospijesuju plod i prinos.
Ja znam da ima jedna firma u Gradisci koja je zastupnik te italijanske firme,jer ja sam kupovao od njih. Probaj na ovoj adresi www.ugrenovicdoo.com
Za rijesenje od mladica bio bi najbolji proizvod SPOLLONANTE G italijanske firme L.gobbi, ali ne znam da li postoji kod nas. To je jeda fitoregulator namijenjen bas za spaljivanje mladica oko stabla ili vinove loze. Ne ostecuje vocku.
Protiv ostecenja od mraza trebalo je da koristite fitoregulatore (gibrelin,gerlagib,stimolante 66f) koji pomazu u prevazilazenju stresnih faza,ali takodje i u mnogocemu pospijesuju plod i prinos.
kod mene kao kod seljačića ,neće biti ni za pojest ,sve je mraz sjebo
Kako sam pisao proljetos smo sadili nešto šljiva i jabuka krusaka
na sreču sve se primilo ali se sada lišće frce ima mravaca i valjda uši na voćkama cime spricati????
Za ne povjerovati je što znači nadmorska visina i dobar položaj za voćnjak,kod nas nemal da nema štete dok 500-tinjak metara dalje ništa nije opstalo od studeni.Na ovom položaju preživjele su sve voćne vrste dok kod kuće nema nijednog ploda na nijednoj voćki.