Njoko
Dobro znana faca
- Tu od
- 9 Lis 2010
- Poruka
- 1,635
javile se lisne uši pa su dobile Zagora za druženje
Jer smrdi?:mrgreen:
I jer si se dobro umaskirao nemaš kabinu pa reko tu je puna ratna oprema za kemijsko-biološki napad ili?
javile se lisne uši pa su dobile Zagora za druženje
Ove godine mraz ,na iduću led,na treću ponovo mraz i itd....
Ode se vratiti staroj ljubavi......pecanju:heart:
naočale,maska sa dva filtera,kapa,vizir,kišno odijelo,rukavice,kad me djeca vide misle stigao vanzemaljac,ali bolje i to nego vraga izazivati.dvojica iz sela dobili rakonju prskajući godinama bez ikakve zaštite i sa 45 g otišli:?Jer smrdi?:mrgreen:
I jer si se dobro umaskirao nemaš kabinu pa reko tu je puna ratna oprema za kemijsko-biološki napad ili?
Hormoni (biostimulatori ili kako god). Naime, u mokraći životinja (naročito ženskih jedinki, pogotvo kobile, i to je jedan od razloga zašto je konjski gnoj tako cijenjen) izlučuju se različiti hormoni, koji onda završavaju u stelji/stajskom gnoju. Razgradnjom stajskog gnoja također se oslobađa dio hormona. I to se kasnije sve veže na organski kompleks, koje biljka vrlo dobro/lako usvaja.Jedino mi je logično objašnjenje konjski stajnjak. Jedan kamion je istresao na sred puta stajnjak jer je zapao. Onda je forumaš Petar to razbacao sa đubretarkom u voćnjak, nekih 4 tone na 120 metara. Jedino to je ostalo, sve ostalo otišlo od mraza. Taj jedan red ima Katinke.
Poz
konačno se došlo do navodnjavanja
Pa zašto bi je čupao van; jednostavno je precijepiš i to je to. :rolleyess:...
Ono što me muči je da ću dobiti šibu s papirom gdje piše vrsta i tek za 2-3 godine saznati kakva je sadnica i onda je ne daj bože čupati van.