• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SMIJEŠNE SLIKE

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pošto si imao 41- jedinicu,ja prve sezone potrošio 21par klupka špage, ali to je bilo dok u selu barem svaka druga kuća imala krave, danas cijelo selo možda 10 krava.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ja svoju prodao prije dvije godine,vozio se pola sata do parcele i onda napravio par bala slame - čisti gubitak. Nažalost to je Hrvatska zbilja ljudi masovno odustaju od poljoprivrede, uvoz "ubija"Hrvatskog seljaka i dok to ne shvatimo nema nam bolje nego samo gore.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Malo smo otišli van teme,pa neka moderatori presele u odgovarajuću. Inače jako žalim za tim vremenima,ne zbog zarade,nego zbog tog što smo se po poljima družili,uvjek je tu bilo nekih"cekera",pa uz priče sve je bilo ljepo. Danas nažalost,kako bi neki rekli,nebreš najti psa da mu daš kost, a ne nekog za podružiti pogotovo na polju.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Ja svoju prodao prije dvije godine,vozio se pola sata do parcele i onda napravio par bala slame - čisti gubitak. Nažalost to je Hrvatska zbilja ljudi masovno odustaju od poljoprivrede, uvoz "ubija"Hrvatskog seljaka i dok to ne shvatimo nema nam bolje nego samo gore.
I onda kupljenec suši domače iz trgovačkog centra umjesto da kupi domačeg pajceka jel tako bako JO (y) :giggle:

Na vrh