• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Smjesa stočnog graška i žitarica

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
E bogec, a oces ti imati najesen sjemena od ozimog stocnog graska? Mozda i od ljulja? :?:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
cabage kaže:
E bogec, a oces ti imati najesen sjemena od ozimog stocnog graska? Mozda i od ljulja? :?:

po svoj prilici i očekivanjima mislim da bi moralo biti toga podosta za prodaju

Z

zoran

Guest
5,5kn sa PDV-om jari stočni grašak "Sponsor"-danas stigel račun

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
bduda kaže:
još malo pa ga treba kositi?

još 20ak dana ovisno o vremenu, nekak je stalno cmoljavo vrijeme, nema sunca da ode u visinu grašak i pšenica, al bude to krenulo.

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
dobar je rođo dobar. :D
pa gdje si ti, prođe sezona dok se ti javiš ;)

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Evo, i ja sam danas malo sjeo na bicikl i razgibao noge, pa i poslikao ponesto u polju. Za sada izgleda obecavajuce, zar ne? Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.
Htio bih ovaj komad izrolati, tak da vidim koliko može biti bala po hektaru. U svakom slucaju cu vas izvijestiti. Mislim da ce biti dosta :D

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
bit če još i višlji :D , danas sam usput pogledao svoj grašak, za cca tjedan dana če procvjetat.
đuka ti još imaš podosta vremena za košnju jer tritikal podosta kasno klasa :D , osim ak hočeš što prije ruknit kukuruze na to

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
đuka kaže:
našao sam jedan jedini cvijet graška, šta misliš koliko još do košnje :?:
ja što sam danas vidio , morao sam rastvarat listove da vidim zametke cvijeta,znači cca tjedan do dva do košnje, kosi u punoj cvatnji graška

Najnoviji postovi

Na vrh